Home Stiri Holcim România lansează Clicbeton.ro, prima platformă online prin care poți comanda beton
Holcim România lansează Clicbeton.ro, prima platformă online prin care poți comanda beton

Holcim România lansează Clicbeton.ro, prima platformă online prin care poți comanda beton

0

Holcim România lansează Clicbeton.ro, prima platformă din România prin care constructorii sau persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Clicbeton simplifică procesul de achiziție al betonului și asigură livrarea lui în șantier, la timp și în condiții de siguranță, îmbunătățind semnificativ experiența celor implicați în proiecte de construcție.

“Sectorul rezidențial este astăzi motorul industriei construcțiilor în România, o industrie care se transformă într-un ritm accelerat. Românii își doresc îmbunătățirea standardelor de locuire, creșterea calității construcțiilor de care beneficiază. Clicbeton este unul dintre răspunsurile noastre la aceste nevoi. Prin această platformă asigurăm o nouă experiență de cumpărare și accesul la materiale de construcții de calitate și ne raliem la tendința globală de digitalizare, o tendință care va conduce totodată la creșterea gradului de profesionalizare din această industrie” a declarat Horia Adrian, CEO Holcim România.

Dezvoltarea platformei a avut ca scop reducerea timpului alocat achiziționării materialelor de construcție, făcând din aceasta o activitate care poate fi desfășurată oricând și de oriunde. Mai mult, platforma integrează consultanță din partea specialiștilor Holcim, este intuitivă și ușor de utilizat, nefiind necesare experiență în domeniu sau cunoștințe tehnice avansate. Astfel, platforma oferă posibilitatea de a cumpara betonul necesar, fără efort:

  • Cumpărătorii pot selecta betonul în funcție de clasa acestuia sau de proiectul de construcție (ex. fundație, alee, piscină, garaj, terasă etc.).
  • Procesul de comandă este simplu și eficient: online, în doar cinci pași.
  • Sunt asigurate servicii adiacente, precum opțiunea de a închiria diverse tipuri de pompe pentru turnarea betonului în șantier.
  • Prețul este flexibil, în funcție de intervalul de livrare ales.
  • Un consultant de specialitate stă la dispoziția cumpărătorilor de-a lungul întregului proces.

Foarte importantă pentru orice proiect de construcții este optimizarea costurilor. Cumpărătorii beneficiază de avantajul unui preț flexibil pe platforma clicbeton.ro. Prețul, care include contravalorea betonului, a transportului și al pompării – acolo unde este cazul – variază în funcție de zilele și intervalul de livrare selectate. Cumpărătorul beneficiază de transparență totală și poate opta pentru intervalul de livrare care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor proiectului său de construcție.

Ca metodă de plată, utilizatorii platformei au mai multe opțiuni, având la dispoziție plata prin card, transfer bancar sau în numerar direct în stația de betoane.

„Clicbeton.ro este un proiect unic în România, prin care punem la dispoziția beneficiarilor finali ai construcției expertiza specialiștilor Holcim și betoane la un standard de calitate pentru care suntem recunoscuți în piață. Eficientizăm astfel etapele unui proiect de construcții atât pentru beneficiar cât și pentru constructor. Este un pas firesc și o soluție creată special pentru cei care vor să realizeze simplu, într-un timp cât mai scurt și în condiții de calitate, un proiect individual de construcții”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane și Agregate Holcim România.

Produsele și serviciile Clicbeton.ro acoperă proximitatea stațiilor ecologice de betoane ale Holcim România din București, Ilfov, Ploiești, Craiova, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timișoara.

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei, și paginile de Facebook și LinkedIn dedicate.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.