Home Amenajari HORNBACH: Patru noi stiluri de amenajare a locuinței în această toamnă
HORNBACH: Patru noi stiluri de amenajare a locuinței în această toamnă

HORNBACH: Patru noi stiluri de amenajare a locuinței în această toamnă

0

Scandinavian Touch, Modern Rustic, House of Eleganceși Magic Moments – 4 noi stiluri de amenajare create de Hornbach

Un cămin confortabil este visul oricărui om care îşi amenajează sau renovează locuinţa. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune noi stiluri de amenajare a casei, astfel încât oricine să găsească inspiraţia de care are nevoie.

O idee completă pentru amenajarea spaţiilor de locuit – de la pereţi și pardoseli, până la decoraţiuni – acesta este obiectivul nostru în fiecare sezon. Tocmai din acest motiv, lansăm în această toamnă noi stiluri de amenajare din care românii se pot inspira pentru a crea confortul dorit în propria locuinţă”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Fondată  în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcţiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 5 generaţii. În acest moment, concernul deţine 154 de magazine mixte de materiale de construcţii și grădinărit, în nouă ţări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care şase în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienţilor. HORNBACH garantează acestora preţuri mereu mici, fiind lider de piaţă pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

House of Elegance

Oferită de natură

În acest stil de amenajare a locuinţei, prezentul se întâlnește cu trecutul: elementele moderne se bazează de fiecare dată pe un design ce amintește de trecut. Suprafeţele de calitate superioară din malachit și agat sunt combinate cu accesorii din cupru și de culoare aurie. În acelaşi timp, materiale catifelate și mătăsoase, cu modele fine, asigură efecte misterioase. Această armonie defineşte valoarea întregii amenajări. În încăperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurată o atmosferă caldă pentru primirea oaspeţilor şi pentru clipe preţioase petrecute împreună.

Magic Moments

Armonii în nuanţe de roşu

Viaţa trăită cu intensitate într-o ambianţă elegantă se află în centrul atenţiei când vine vorba de stilul Magic Moments, care oferă cadrul perfect pentru clipe relaxante. Nuanţele bogate de roșu, specifice toamnei, marchează selecţia de culoare și conferă senzaţia de stabilitate. Nu doar culorile, ci și alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar căldura pe care o emană acestea transformă ambientul într-un loc în care oricine s-ar simţi confortabil.

Scandinavian Touch

Un mod de viaţă

Inspiraţia scandinavă, de o simplitate exemplară, stă la baza stilului Scandinavian Touch prezentat de Hornbach, aducând un şarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretenţios, fiind dictat de funcţionalitatea şi relaxarea specifice ţărilor nordice. În acest stil, amenajarea este inspirată de bucuria faţă de lucrurile simple şi de natură. Atenţia este concentrată asupra nuanţelor pastelate deschise, atât pentru amenajarea integrală, cât şi pentru decoraţiuni şi alte accesorii. Pentru pereţi este recomandată culoarea albastră, aceasta fiind completată cu nuanţe de gri deschis, crème-rosé și alb-unt. Când vine vorba de mobilier sau alte decoraţiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisă.

Modern Rustic

Căldura casei tale

Natural și durabil – acestea sunt elementele care caracterizează stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuanţe calde şi mult lemn pentru amenajarea spaţiilor, şi în această idee de decorare toată atenţia este concentrată asupra confortului. Pentru decoraţiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, chiar și lucrate manual. Deschiderea spaţiului de locuit către natură constituie, de asemenea, o parte esenţială a acestei tendinţe. Modern Rustic  poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alături de familie, într-un loc în care fiecare se simte bine.