Home Evenimente IEAS 2017: Companii de top din automatizari, echipamente electrice si energie
IEAS 2017: Companii de top din automatizari, echipamente electrice si energie

IEAS 2017: Companii de top din automatizari, echipamente electrice si energie

0

Intre 19 si 22 septembrie va avea loc cea de a XIII a editie a expozitiei tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Evenimentul devenit traditie pentru industriile automatizarilor si echipamentelor electrice vine in 2017 cu o noua abordare, reunind in premiera si companii din domeniul energiei.

IEAS 2017 va fi si gazda primei editii a Targului National de Energie AFEER, desfasurat in sala I.C. Bratianu. Primul targ de profil din Romaniase adreseaza tuturor celor interesati sa discute cu principalii furnizori de energie, pentru a afla, direct de la sursa, cele mai utile si mai noi informatii.

Expozitia tehnica IEAS 2017 se deruleaza in salile Unirii, Take Ionescu si I.C. Bratianu si aduce impreuna peste 80 de expozanti. Vizitatorii au acces la cele mai noi tehnologii si informatii din industrie, iar companiilepot accesa oportunitati de afaceri cuzona asiatica si China, prin intermediul unor parteneri precum Centrul Roman al Energiei – CRE.

Editia cu numarul XIII a IEAS a fost plasata sub tema inovatiei si a inclus lansarea competitiei Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica. Concursul a beneficiat de sprijinul unor parteneri universitari prestigiosi, iar proiectele finaliste vor fi expuse in cadrul IEAS 2017.

Evenimentele IEAS 2017 propun o agenda dinamica. In 19 septembrie sunt programate deschiderea oficiala, workshop-uri cu participarea mediului academic si Gala Premiilor Studentesti pentru Inovare Tehnica. Ziua de 21 septembrie va fi dedicata sferei de business si ofera conferinte de industrie si sesiuni de networking.

Partenerii editiei 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric si Schneider Electric.

Accesul in cadrul expozitiei si evenimentelor IEAS 2017se face pe baza de invitatie.

Inregistreaza-te si castiga Business Passport-ul IEAS Click aici