Home Stirile zilei Incendiu – Master Engineering
Incendiu – Master Engineering

Incendiu – Master Engineering

0

Compania Master Engineering ofera gratuit servicii de consultanta tehnica in vederea analizarii proiectelor si scenariilor de incendiu. Mai mult decat atat, furnizam echipamente de pompare incendiu, grup de incendiu cu pompe orizontale sau grup de incendiu cu pompe verticale,  configurate conform proiectelor in cadrul carora lucram.

Suntem in masura de a configura si optimiza oferta de echipamente conform cerintelor si bugetului beneficiarului. Oferim cele mai bune produse, adaptate la nevoile clientului, iar astfel, la finalul fiecarui proiect, stim ca am furnizat odata cu serviciile noastre calitate si multumire. In plus, vechimea in domeniu ne ofera acces la o gama larga de marci de echipamente de pompare, in consecinta indeplinim cu usurinta solicitarile colaboratorilor nostri. Credem in calitatea serviciilor oferite si in utilizarea unor echipamente de pompare furnizate de firme cu renume pe piata (Grundfos, Wilo, Saer, Lowara), astfel incat reducem considerabil riscul complicatiilor generate de performantele tehnice slabe.

Informatii privind oferta si activitatea noastra regasiti la adresele web: http://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/