Home Stiri INVESTIŢIE: Isopan va deschide în România o nouă linie de producț]ie pentru panouri termoizolante
INVESTIŢIE: Isopan va deschide în România o nouă linie de producț]ie pentru panouri termoizolante

INVESTIŢIE: Isopan va deschide în România o nouă linie de producț]ie pentru panouri termoizolante

0

Ca răspuns la cererile tot mai mari pentru panouri termoizolante cu reacţie si rezistenţă la foc, Isopan a investit în fabrica din România într-o nouă linie de producţie ce va fi funcţională în 2017. Noua linie va produce, pe lângă panourile termoizolante cu poliuretan, deja aflate în producţie, și panouri termoizolante cu vată minerală.

Cele mai multe inovaţii ale acestei linii vor permite diversificarea gamei de panouri termoizolante cu poliuretan și vată minerală, precum și creșterea cu circa 50% a capacităţii de producţie. Rezultatul va fi un feedback mai rapid la cererile din piaţă și implicit, o scurtare a timpului de livrare a comenzilor.

Proprietăţile extraordinare ale panourilor termoizolante Isopan le recomandă ca fiind un adevărat scut împotriva forţelor naturii, prin protecţia pe care o asigură la vânt, apă și foc. Recunoscute și apreciate pentru faptul că respectă standardele de protecţie a mediului și contribuie la reducerea consumului de energie al clădirii, panourile au fost regândite și din punct de vedere al formei și design-ului.

„Proiectul a fost studiat de către specialiștii Isopan în colaborare cu partenerii și furnizorii noștri. Cei 40 de ani de experienţă în domeniul tehnic ne-au permis să personalizăm un nou centru de producţie cu sisteme inovative. Noua investiţie reflectă încrederea în produsele Isopan, folosite în diverse sectoare ale pieţei de construcţii. Prin aceasta dorim să creștem și să ne consolidăm poziţia de lider, răspunzând cerinţelor tuturor partenerilor noștri, deviza noastră fiind Mai mult, mai repede și mai diversificat!”, a declarat dl. Toni Pera, director general Isopan Est.

Isopan este al doilea mare producător la nivel mondial de panouri metalice termoizolante pentru clădiri rezidenţiale, industriale, comerciale, zootehnice și cu medii cu temperatură controlată.

Isopan gestioneaza șase companii în întreaga lume. Are unităţi de producţie amplasate în Italia, Spania, România, Germania, Rusia, Mexic (Isocindu) şi două societăţi comerciale în Franţa și Cehia.