Home Stiri ISOPAN va deschide în România o nouă linie de producție pentru panouri termoizolante
ISOPAN va deschide în România o nouă linie de producție pentru panouri termoizolante

ISOPAN va deschide în România o nouă linie de producție pentru panouri termoizolante

0

În concordanță cu creșterea solicitărilor de pe piață, Isopan va produce mai mult, mai repede și mai diversificat

Ca răspuns la cererile tot mai mari pentru panouri termoizolante cu reacție si rezistență la foc, Isopan a investit în fabrica din România într-o nouă linie de producție ce va fi funcțională în 2017. Noua linie va produce, pe lângă panourile termoizolante cu poliuretan, deja aflate în producție, și panouri termoizolante cu vată minerală.
Cele mai multe inovații ale acestei linii vor permite diversificarea gamei de panouri termoizolante cu poliuretan și vată minerală, precum și creșterea cu circa 50% a capacității de producție. Rezultatul va fi un feedback mai rapid la cererile din piață și  implicit, o scurtare a timpului de livrare a comenzilor.

Proprietățile extraordinare ale panourilor termoizolante Isopan le recomandă ca fiind un adevărat scut împotriva forțelor naturii, prin protecția pe care o asigură la vânt, apă și foc. Recunoscute și apreciate pentru faptul că respecta standardele de protecție a mediului și contribuie la reducerea consumului de energie al clădirii, panourile au fost regândite și din punct de vedere al formei și design-ului.

“Proiectul a fost studiat de către specialiștii Isopan în colaborare cu partenerii și furnizorii noștri. Cei 40 de ani de experiență în domeniul tehnic ne-au permis să personalizăm un nou centru de producție cu sisteme inovative. Noua investiție reflectă încrederea în produsele Isopan, folosite în diverse sectoare ale pieței de construcții. Prin aceasta dorim să creștem și să ne consolidăm poziția de lider, răspunzând cerințelor tuturor partenerilor noștri, deviza noastră fiind Mai mult, mai repede și mai diversificat!”a declarat dl. Toni Pera, director general Isopan Est

Isopan este al doilea mare producător la nivel mondial de panouri metalice termoizolante pentru clădiri  rezidențiale, industriale, comerciale, zootehnice și cu medii cu temperatură controlată. Isopan gestioneaza șase companii în întreaga lume. Are unități de producție amplasate în Italia, Spania, România, Germania, Rusia, Mexic (Isocindu) și două societăți comerciale în Franța și Cehia.

isopan-logo