Home Evenimente Kaufland deschide un nou magazin în București și creează încă 130 locuri de muncă
Kaufland deschide un nou magazin în București și creează încă 130 locuri de muncă

Kaufland deschide un nou magazin în București și creează încă 130 locuri de muncă

0

16 februarie 2018 – Kaufland România deschide sâmbătă, 17 februarie, magazinul cu numărul 119 al rețelei și cel de-al 13-lea din Capitală.

Astfel, compania creează peste 130 de noi locuri de muncă în București și sprijină dezvoltarea comunității locale, consolidându-și în același timp poziția în topul celor mai mari angajatori privați din țară.

Special cu ocazia deschiderii, Kaufland organizează sesiuni de degustare de bunătăți și invită clienții în noul magazin să savureze gustul prospețimii, începând cu sâmbătă, 17 februarie și până marți, 20 februarie, inclusiv:

  • Sâmbătă, 17 februarie: degustare de mezeluri la vitrina cu servire asistată;
  • Duminică, 18 februarie: degustare la iaurt de băut;
  • Luni, 19 februarie: degustare de produse românești din gama „K-Vreau din România”: cornulețe, cozonac, sărățele, suc natural și, separat, degustare de mezeluri;
  • Marți, 20 februarie: degustare de brânză proaspătă;

Hipermarket-ul este localizat în cartierul Odăi, pe șoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5 și are o suprafață de vânzare de 3.414 metri pătrați, încadrată într-o suprafață totală de 5.201 metri pătrați. Parcarea oferă 239 de locuri pentru mașini, dintre care 6 locuri pentru familii și 10 pentru persoane cu dizabilități. Cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport au la dispoziție 12 rastele.

Programul de lucru este de la 7.30 la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Galeria comercială din cadrul magazinului este dotată cu Food Court integrat, unde clienții vor descoperi un spațiu special amenajat pentru servirea mesei, ce cuprinde Fornetti Food and Beverages, cu o gamă diversificată de produse de patiserie, cafea și alte băuturi și bistro Gourmand cu mâncare caldă. Tot în cadrul galeriei se află și un punct de difuzare a presei Tabac Xpress, farmacie Help Net și bancomat BRD.

Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill în exteriorul magazinului, pentru cei care vor să ia masa rapid.

De asemenea, acesta este primul magazin din București prin care Kaufland România implementează proiectul de extindere a raioanelor de pește proaspăt, după un concept cu sortiment îmbogățit, și care va fi adus în 34 de magazine din rețea. Astfel, clienții vor putea alege dintr-o mai mare varietate de produse din pește proaspăt și fructe de mare. Printre specialitățile care vor fi disponibile se numără: ton roșu, scoici Saint Jacques, vongole vii, langoustine, somon bio și multe altele.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume – fructe, vitrină cu servire asistată, ce include și raionul de pește proaspăt amenajat după noul concept cu sortiment extins – cu 24 de tipuri de pește și specialități, dar și raioanele de brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul este amenajat după cel mai nou concept de design Kaufland România, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, mai rapidă și mai plăcută.

Kaufland acordă o atenție deosebită protejării mediului înconjurător, așadar și acest hipermarket beneficiază de o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Dacă pe timp de iarnă încălzește magazinul, pe timpul verii, instalația inversează procesul, pentru a obține în magazin temperaturi ambientale plăcute și în concordanță cu standardele de sănătate publică. De asemenea, toate instalațiile frigorifice din magazin sunt fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător și resursele natural.

„Ne menținem dinamici și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, inclusiv în Capitală, unde considerăm că mai există potențial de dezvoltare. Noul magazin aduce și un sprijin însemnat pentru comunitatea locală, din mai multe puncte de vedere. Este unul dintre hipermarket-urile cu cel mai mare număr de angajați și ne bucurăm că astfel reușim să creăm noi locuri de muncă. În același timp, și acest magazin oferă un sortiment axat pe produse din România, în proporție de peste 50%, iar sprijinind cumpărarea acestora, încurajăm economia locală”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

ANEXA 1

DESCRIEREA MAGAZINULUI

Raionul legume şi fructe proaspete

Un punct de atracţie este zona de legume şi fructe. Indiferent de anotimp, clienţilor le este oferită o gamă largă de fructe şi legume proaspete, articole de sezon, dar şi produse exotice.

Raionul de produse proaspete cu servire asistată

Cuprinde o gamă variată de articole din România, inclusiv specialităţi regionale, la preţuri avantajoase. Acest departament este completat de raionul cu autoservire de unde clienţii pot cumpăra specialităţi româneşti şi internaţionale.

Raionul de pește

Raionul oferă 24 sortimente pește proaspăt, dintre care: 8 sortimente de pește întreg, 10 sortimente de fileuri și rondele, 6 sortimente de fructe de mare. La acestea se adaugă icre vrac, pește afumat și marinat.

Produse nealimentare

Pe lângă oferta variată de produse alimentare, Kaufland oferă şi articole atractive pentru casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon, la preţuri avantajoase, precum şi oferte speciale care se schimbă săptămânal.

Brutărie 

La raionul de brutărie, clienții sunt așteptați cu un sortiment larg de produse de panificație. 100% din pro­dusele de panificaţie din magazinele Kaufland sunt făcute în România.

Raioanele de alimente de bază, dulciuri și băuturi

În cadrul acestor raioane punem la dispoziția clienților o gamă diversificată de alimente de bază pentru toate gusturile, oferind calitate la prețuri reduse, dulciuri pentru cei mici și cei mari, precum și un portofoliu larg de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Raionul de produse de îngrijire personală și drogherie

Cuprinde un sortiment variat de articole de igienă, îngrijire personală, sănătate și frumusețe pentru întreaga familie.

Preţ, calitate, servicii şi program zilnic

Succesul magazinelor Kaufland se bazează pe o politică riguroasă de preţuri, însă nu numai preţurile mici fac din magazinul Kaufland un punct de referinţă pentru clienţi. Amabilitatea angajaţilor, precum şi numeroasele garanţii şi servicii ilustrează importanţa acordată satisfacţiei clientului de către Kaufland (Garanţia prospeţimii, Garanţia rapidităţii, Garanţia schimbului de produse, Super petrecere, Apel gratuit pentru taxi etc.). Informații complete despre acestea pot fi accesate la următorul link: kaufland.ro/garantii. De asemenea, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 şi sâmbătă între orele 8:00 – 17:00 sau în scris, accesând www.kaufland.ro/contact.

Facilităţi pentru clienţi

Kaufland pune la dispoziţia clienţilor săi o clădire modernă, construită după toate standardele actuale, care oferă condiţii optime pentru a face cumpărături într-o atmosferă placută. Culoarele largi şi o compartimentare clară pe sortimente facilitează orientarea rapidă a clienţilor.

Protecţia mediului

Kaufland promovează păstrarea şi protecţia mediului. Eliminarea, separarea şi reciclarea deşeurilor sunt măsuri luate pentru protejarea practică a mediului. În acest sens, Kaufland foloseşte la transportul mărfurilor sisteme de ambalare returnabile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: Daniela.spiridonescu@pr.gmp.ro / 0740.038.544