Home Stiri La aniversarea 20 de ani, VELUX România aduce lumină în mansarda lui Popescu Cătălin, câștigătorului concursului Povești din Mansarde
La aniversarea 20 de ani, VELUX România aduce lumină în mansarda lui Popescu Cătălin, câștigătorului concursului Povești din Mansarde

La aniversarea 20 de ani, VELUX România aduce lumină în mansarda lui Popescu Cătălin, câștigătorului concursului Povești din Mansarde

0

Cu ocazia aniversării celor 20 de ani pe piață, VELUX România transformă un pod întunecos și neutilizat, într-o mansardă luminoasă, călduroasă și primitoare în cadrul campaniei concurs ”Povești din mansarde”, al cărei câștigător – Popescu Cătălin, din Ploiești, se poate bucura astăzi de mansarda visurilor lui. Întreaga renovare poate fi urmărită pe site-ul: www.povestidinmansarde.ro.

În noua mansardă, ferestrele VELUX au grijă ca întreaga familie să se bucure de aer proaspăt la interior, chiar dacă sunt închise, de confort și căldură fiindcă ferestrele montate sunt extrem de eficiente energetic datorită celor 3 foi de sticlă și sistemului termoizolator care acționează asemeni unui scut extrem de puternic împotriva vântului, a curentului, a temperaturilor reci, dar și a zgomotelor de afară.

”Prin campania aniversară Povești din mansarde, lansată la începutul anului, am dorit să facem oamenii conștienți de beneficiile amenajării podurilor întunecoase și posibilitățile de transformare a acestora în spații calde și luminoase. De aceea, am lansat o campanie-concurs prin care să scoatem la lumină povestea unei mansarde încă nelocuite. Ne bucurăm că am adus lumină în mansarda câștigătorului acestui concurs și astăzi se poate bucura de o mansardă complet renovată, luminoasă și aerisită, unde familia poate petrece clipe minunate” a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX România.

La înscrierea în cadrul concursului Povești din Mansarde, câștigătorul a susținut că dorește amenajarea podului pentru a deveni spațiul de joacă al copiilor, însă fără a-și da seama de adevăratul potențial al mansardei. „Mereu m-am gândit că ar fi bine ca în casa noastră să existe un loc special, doar al copiilor, în care ei să se poată juca și dezvolta. Astfel că, înscrierea la concurs mi s-a părut o șansă de a îndeplini visul familiei. Când am aflat că sunt norocosul câștigător, mi-am dat seama că acesta va fi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii, dar și pentru noi, părinții”, a declarat câștigătorul concursului, Popescu Cătălin.

„Când mă uit la pozele de dinaintea renovării mansardei, sunt uimit. Tot spațiul este schimbat! Lumina produce un efect de confort și liniște, toată mansarda este inundată de razele soarelui, iar spațiul a devenit o lume a copiilor. Dacă aș fi știut că acesta va fi rezultatul final, aș fi inclus în planul inițial al casei un pod mult mai înalt, cu și mai multe posibilități de amenajare!”, adaugă Popescu Cătălin.

Câștigătorul concursului, Popescu Cătălin, a beneficiat de două ferestre de mansardă din gama Standard Plus, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, montate una langa cealaltă și echipate pentru acționare electrică prin intermediul unei tablete de control. Cele 3 foi de sticlă împreună cu garnitura suplimentară protejează împotriva zgomotele de afară, iar mansarda devine și mai confortabilă, prin păstrarea căldurii în interior. De asemenea, mansarda a mai beneficiat de montarea a încă două ferestre din gama Standard Plus, montate individual, prevăzute cu sistemul termoizolator unic ThermoTechnology™ care transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.

Iar pentru că mansarda a devenit spațiul de joacă al copiilor, aceasta a fost dotată cu rulouri opace Disney & VELUX Dream Collection, care include 12 personaje simpatice: de la Mickey, Bambi şi Planes la Minnie, Pooh şi Princesses. Pentru siguranța și fericirea copiilor au fost montate și rolete exterioare solare, blocatoare de ferestre și plase împotriva insectelor.

Despre VELUX România

De 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constânt în cauze sociale și în viața comunității brașovene.