Home International La târgul BAU 2017, Hörmann are din nou o suprafaţă de expunere de peste 1.400 m2.
La târgul BAU 2017, Hörmann are din nou o suprafaţă de expunere de peste 1.400 m2.

La târgul BAU 2017, Hörmann are din nou o suprafaţă de expunere de peste 1.400 m2.

0

La târgul BAU, Hörmann expune din nou pe o suprafaţă care depăşeşte 1.400 m2. Şi în 2017, noile uşi interioare din lemn vor avea un rol esenţial, la fel ca designul şi automatizarea. Acestea, precum şi inovaţiile în domeniile de produse Protecţie împotriva incendiilor/fumului şi Uşi industriale/Tehnică de încărcare, îi aşteaptă pe vizitatori la standul Hörmann de la târg.

În 2015, Hörmann s-a prezentat la târgul BAU cu o suprafaţă de expunere chiar mai mare decât de obicei. Suprafaţa suplimentară a fost utilizată de companie pentru a prezenta noul său program de uşi interioare din lemn, care pe lângă uşi potrivite fiecărui stil, include şi uşi de sticlă şi uşi de intrare în apartament. De atunci, Hörmann a reuşit să convingă numeroşi parteneri să ofere uşi interioare din lemn, iar numeroase proiecte au fost deja finalizate cu succes. La BAU 2017, producătorul doreşte să convingă şi alţi clienţi să includă uşile interioare din lemn în gama lor de produse. După ce la sfârşitul anului 2015, lucrările de construcţie de amploare de la uzina producătoare Huga din Gütersloh s-au încheiat, compania este acum gata pentru distribuţia suplimentară sub marca Hörmann. Acest lucru se observă şi prin faptul că la târg, Hörmann doreşte deja să prezinte progresele ulterioare şi noi modele pentru uşile interioare din lemn.

Chiar şi la uşile de intrare în locuinţă, Hörmann prezintă modele noi. În plus, automatizarea uşilor continuă să fie şi ea în centrul atenţiei. La uşile secţionale pentru garaje avem o diversitate de modele, dar şi o izolare termică îmbunătăţită. În cazul uşilor industriale şi tehnicii de încărcare , la BAU 2017, vizitatorii se pot aştepta la o serie de noutăţi, progrese ulterioare înregistrate în cadrul programului pentru uşi şi tocuri ale uşilor de protecţie împotriva incendiilor, care vin să completeze inovaţiile.