Home Amenajari New Residence București
New Residence București

New Residence București

0

British Romanian Investment Partnership construiește New Residence București, cel de-al doilea ansamblu rezidențial dezvoltat în România

Compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiţii britanic ARDC (UK) Ltd anunţă lansarea celui de-al doilea proiect rezidenţial dezvoltat în România, ansamblul New Residence București, ce cuprinde 24.000 mp construiţi, pe o suprafaţă de 10.000 mp de teren.

Cu o investiţie de 10 milioane de euro, complexul rezidenţial New Residence București amplasat în cartierul Drumul Taberei va dispune de 216 apartamente finisate, la cheie, și de o arhitectură deosebită, în stil englezesc, cu regim de înălţime scăzut de P+2E+M. În prezent, proiectul se află în prima fază de construcţie, etapă ce va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, urmând ca întregul proiect să fie livrat în primăvara anului 2017.

„New Residence București este un proiect rezidenţial deosebit, atât din punct de vedere al arhitecturii, cât și în ce privește facilităţile de care dispune. Ca și până acum, am ţinut cont de criteriile care stau la baza alegerii unei locuinţe, fie că vorbim despre calitate, preţ, accesibilitate sau confort. Suntem inspiraţi de ideea de a face și în acest an câteva sute de familii fericite într-un ansamblu rezidenţial cu facilităţi atent alese și, totodată, de a putea oferi locuinţe de calitate la un preţ accesibil.”, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

New Residence București va dispune de garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere și va fi construit pe o structură solidă conform normelor antiseismice în vigoare. Cele 45 de garsoniere vor fi disponibile în 5 modele diferite și vor fi poziţionate atât la etajele 1 și 2, cât și la mansardă, unele dintre ele având o arhitectură specială cu aspect triunghiular. Apartamentele de două camere vor însuma 117 unităţi și vor avea o suprafaţă cuprinsă între 57 și 77 mpc.

Fiecare dintre cele 13 tipuri de apartamente cu două camere vor avea unul sau două balcoane. Ansamblul va dispune și de 5 tipuri de apartamente cu 3 camere, ce totalizează 54 de unităţi cu suprafeţe cuprinse între 85 mpc și 95 mpc.

Complexul rezidenţial va cuprinde facilităţi moderne, precum spaţii comune protejate, lifturi, parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spaţii comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie și locuri de joacă pentru copii.

Pentru mai multe informaţii despre ansamblul rezidenţial New Residence puteţi accesa www.new-residence.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/NewResidenceBucuresti

La distanţe foarte mici de New Residence se află centre comerciale, școli, grădiniţe, clinici medicale, precum și mijloace de transport în comun.

Despre ARDC (UK) Ltd

ARDC (UK) Ltd este o companie înregistrată în Marea Britanie, acumulând prin intermediul asociaţilor ei o experienţă vastă și relevantă în domenii multiple. ARDC (UK) Ltd este asociatul majoritar al companiei BRITISH ROMANIAN INVESTMENT PARTNERSHIP SRL cu sediul în București și este dezvoltatorul proiectului New Residence București. Prin acest proiect, ARDC (UK) Ltd realizează a doua investiţie imobiliară în București, după finalizarea cu succes în 2015 a ansamblului New Residence Măgurele – peste 180 de apartamente, 4 spaţii comerciale și 8 case de tip individual și duplex. Constructorii New Residence sunt singurii membri din domeniul imobiliar prezenţi în Clusterul Tehnic MTCH de la Măgurele.