Home Materiale Noile vopsele DEKO cu un grad sporit de protecție
Noile vopsele DEKO cu un grad sporit de protecție

Noile vopsele DEKO cu un grad sporit de protecție

0

Aliații tăi împotriva umezelii, igrasiei și mucegaiului

Intemperiile, dar şi factorii chimici sau non-chimici prezenţi în anumite medii, afectează negativ suprafeţele exterioare şi interioare ale clădirilor, deteriorând materialele şi punând în pericol sănătatea celor din jur. Fie că vorbim de exterioarele din beton, zidărie sau tencuială ale diverselor construcţii sau de încăperile spitalelor, caselor de bătrâni şi grădiniţelor, vopselele pe care le folosim trebuie să ofere un nivel ridicat de protecţie. Sub denumirile DEKO V8066 şi DEKO V8058, Policolor oferă consumatorilor casnici şi industriali soluţii prin care aceştia vor avea un mediu durabil şi perfect igienizat.

Despre durabilitate cu vopseaua DEKO V 8066

Trebuie să ne asigurăm că exteriorul construcţiilor noastre rămâne intact. Frigul, vântul, ploaia, praful, zgomotul şi chiar vibraţiile transmise clădirii reprezintă factori de eroziune care afectează grav rezistenţa unei construcţii, scurtându-i durata de viaţă. Pentru a preveni aceste efecte nedorite şi pentru a reduce semnificativ gradul de uzură, Policolor recomandă folosirea vopselei elastomerice DEKO V8066. Aplicată pe suprafaţa exterioară, vopseaua lavabilă pe bază de dispersii apoase protejează împotriva fisurilor, chiar şi la temperaturi scăzute, datorită elasticităţii sale ridicate.

5 motive pentru tratarea suprafeţelor exterioare cu vopseaua DEKO V 8066:v-8066-vopsea-elastomerica

 • După aplicare, vopseaua DEKO V 8066 formează o peliculă cu elasticitate deosebită, păstrându-şi proprietăţile elastice chiar şi la temperaturi sub 00C.
 • Pelicula nu preia crăpăturile apărute în suport şi în acelaşi timp se poate aplica pe microfisuri de până la 1 mm.
 • Asigură o aderenţă ridicată pentru toate tipurile de suprafeţe minerale, fiind uşor de aplicat în strat gros cu trafaletul.
 • Are o rezistenţă excelentă la toate formele de precipitaţii şi lasă interiorul pereţilor permeabili la vaporii de apă. Acest lucru previne umezeala din interiorul camerelor, eliminând riscul de igrasie şi mucegai.
 • Suprafeţele vopsite cu DEKO V 8066 îşi menţin timp îndelungat aspectul estetic iniţial, având o durabilitate excelentă. Spre deosebire de alte vopsele pentru exterior, DEKO V 8066 previne apariţia fenomenelor de exfoliere, cretare şi eflorescenţă.
 • Un pericol suplimentar pentru suprafaţa pereţilor exteriori îl reprezintă factorii de mediu. DEKO V 8066 previne acest risc şi oferă rezistenţă sporită la acţiunile factorilor distructivi (intemperii, variaţii de temperatură, UV, gaze industriale).
 • Puterea mare de acoperire este dublată de uşurinţa cu care DEKO V 8066 se aplică pe suprafeţele exterioare. Pentru a asigura o durabilitate maximă, dar şi pentru a preveni problemele de uscare, DEKO V 8066 se aplică în două straturi cu rola sau pensula.

Pentru un mediu mai curat, cu vopseaua DEKO V 8058 LATEX MAT

Policolor oferă soluţii și pentru protejarea încăperilor cu un risc sporit de contaminare. Ne referim aici la suprafeţele din instituţiile de sănătate și tratament, la farmacii, case de bătrâni, școli, grădiniţe, dar și încăperi de producere și comercializare a produselor alimentare. Pentru toate acestea, Policolor oferă vopseaua DEKO V8058 latex mat, cu acţiune bactericidă și fungicidă. Acest produs are rolul de igienizare a încăperilor unde este aplicat, dar şi de reducere a riscului de răspândire a agenţilor patogeni.

Principalele beneficii ale utilizării DEKO V 8058:v-8058-vopsea-latex-mat

 • Ușor de aplicat: etalare superioară și uscare rapidă.
 • Lavabilitate foarte bună: suprafeţele vopsite cu DEKO V 8058 au o rezistenţă foarte mare la spălarea cu dezinfectanţi și agenţi de curăţare de uz casnic. De aceea această vopsea este recomandată spaţiilor care necesită dezinfectări periodice și ale căror suprafeţe sunt supuse unei uzuri constante.
 • De asemenea, acest produs oferă o aderenţă ridicată la orice fel de suprafaţă minerală.
 • Este ușor de utilizat: produsul se aplică cu ușurinţă în două staturi.
 • Durabilitatea este un atribut esenţial al acestei vopsele, având un caracter persistent, cu rezultate vizibile pentru o lungă perioadă de timp după acoperirea suprafeţelor.