Home Stiri Noul catalog Brico Depôt aduce primăvara mai aproape
Noul catalog Brico Depôt aduce primăvara mai aproape

Noul catalog Brico Depôt aduce primăvara mai aproape

0
  • Clienții au la dispoziție soluții creative de transformare și înnoire a grădinii și a locuinței
  • Catalogul este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează primul catalog dedicat sezonului de primăvară, „Inspirația unui nou început”, care oferă profesioniștilor și pasionaților de bricolaj și grădinărit idei și soluții pentru transformarea grădinii sau reamenajarea casei.

Catalogul este valabil în perioada 03 – 29 martie și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

Grădina, spațiul esențial pentru relaxare

Grădina poate fi spațiul perfect pentru relaxare. Pentru un efect complet și adăugarea unei tușe personale, clienții pot alege din noul catalog dintr-o gamă largă de mobilier pentru a contura grădina în stil propriu. De la seturi de cafea, fotolii și umbrele, până la balansoare și trambuline, clienții au la dispoziție soluțiile creative prin care pot schimba înfățișarea grădinii conform imaginației și planurilor proprii.

Însă, nici o grădină nu este cu adevărat gata fără o împrejmuire inovatoare. Astfel, clienții pot opta pentru varianta unor garduri prestabilite sau își pot construi gardul pe care și-l doresc, cu ajutorul gamei variate de profiluri, scânduri, stâlpi și șipci de lemn. Pentru o transformare unitară, clienții pot alege din mai multe modele de porți și panouri care ajută la configurarea și înfrumusețarea spațiului exterior al casei.

Soluții istețe pentru îngrijrea grădinii

Întreținerea grădinii este la fel de importantă ca amenajarea acesteia. Odată cu venirea primăverii, grădina se înnoiește cu plante noi, dar apar și mai puțin doritele buruieni. O soluție eficientă pentru îngrijirea  grădinii și îndepărtarea buruienilor este un pulverizator cu pompă, un accesoriu util și nelipsit pentru îngrijirea și fertilizarea plantelor.

Pulverizatoarele cu pompă sunt ușor de folosit, sunt transportabile, iar rezervorul poate avea o capacitate de la 5 litri până la 16 litri. Există, de asemenea, variante mai mici, de mână, cu o capacitate de la 0,5 litri la 1,5 litri, potrivite pentru orice grădină și ușor de manevrat.

Udarea plantelor nu a fost niciodată mai ușoară

Nici un anotimp nu este niciodată la fel, iar pasionații de grădinărit trebuie să fie atenți la orice aspect care ar putea afecta plantele de grădină. Indiferent dacă este vorba despre flori sau legume, acestea trebuie udate periodic. Cea mai simplă alegere în acest caz este un sistem complet de irigație, o soluție eficientă pentru a avea mai puține griji și mai mult timp liber. Noua gamă de produse de irigație Hozelock oferă clienților mai multe variante de derulatoare de furtun, cu furtun inclus. Clienții pot alege din noul catalog Brico Depôt și accesoriile necesare pentru crearea unui sistem de irigație potrivit pentru orice grădină.  De asemenea, în noul catalog sunt disponibile mai multe modele de senzori, pistoale de stropit și aspersoare, care ușurează considerabil munca în grădină.

Un nou anotimp, o altă atmosferă

Noua gamă de vopsea lavabilă Colours de la Brico Depôt aduce culorile primăverii și în casă. Clienții pot schimba cu ușurință design-ul unei camere cu ajutorul gamei Colours, disponibilă într-o multitudine de nuanțe, pentru toate gusturile.

Unelte pentru orice proiect

Mereu este ceva de meșterit, de schimbat sau de reparat, în casă sau în curte. Noua gamă de unelte de mână Magnusson de la Brico Depôt vine în ajutorul clienților, indiferent de proiectul pe care îl au în lucru. Uneltele Magnusson au garanție pe viață, reprezentând o opțiune  pentru orice nevoie și pentru orice proiect, clienții având la dispoziție o gamă variată de produse de la chei pentru deșurubare, șurubelnițe, nivele, până la fierăstraie, telemetre sau dalte pentru provocări mai mari.

Pe lângă toate aceste propuneri și soluții, Brico Depôt oferă clienților săi diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/, și prin aplicația Brico Depôt.

Despre Brico Depôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: http://www.bricoDepôt.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

Despre Kingfisher

Kingfisher plc, cel mai mare grup de retail din Europa, comercializează articole pentru reamenajarea caselor și deține peste 1.200 magazine în 10 țări din Europa. Brandurile sale principale sunt

B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: http://www.kingfisher.com/.

Contact PR:

Alina Mănoiu, Communications Consultant, SmartPoint

Tel. 0724.531.152 alina.manoiu@smartpoint.ro

Contact Brico Depôt:

Andreea Bălănescu, Marketing Director Brico Depôt Romania

Tel. 0742.031.313 andreea.balanescu@bricoDepôt.ro