Home Stiri Novo Park prelungește contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025
Novo Park prelungește  contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025

Novo Park prelungește contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025

0

Compania Luxoft ocupă 9.500 mp în parcul de afaceri Novo Park

București, 9octombrie 2017: Parcul de birouri Novo Park prelungește contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025.

Subsidiara locală a furnizorului global de soluţii software cu acelaşi nume și-a început activitatea în Novo Park în anul 2007 și ocupă, în prezent, 9.500 mp.

„Luxofteste unul dintre chiriașii cei mai importanți ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onorează și ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o, alegând să rămână clienții noștri până cel puțin în anul 2025. Prezența constantă (18 ani) a Luxoft în Novo Park confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relații pe termen lung cu companiile multinaționale cu care colaborăm. Ne angajăm să le oferim în continuare tot suportul și cele mai eficiente soluții pentru satisfacerea nevoilor de spațiu pe care le au”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Luxoft continuă investițiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2025. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza, care întotdeauna a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluții solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni.
În România, numărul nostru de angajați a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menținem ritmul actual de creștere și în anii ce urmează.”,
a declarat Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional România.

Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate în Bucureşti sunt în domeniile telecom, auto şi financiar.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătrați spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierea de staţia de metrou Pipera.

Novo Park găzduiește companii precum Luxoft, HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

***

Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară românească cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Investițiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.