Home Stiri Oportunitate paticipare Targ International Batimat, 06-10.XI.2017
Oportunitate paticipare Targ International Batimat, 06-10.XI.2017

Oportunitate paticipare Targ International Batimat, 06-10.XI.2017

0

In perioada 06-10 noiembrie 2017 are loc Targului International BATIMAT – Paris, Franta.

Expozitia acopera toate sectoarele din domeniul constructiilor: structuri, instalatii, izolatii, usi si ferestre, utilaje si echipamente, solutii de racire, amenajari interioare.

In cadrul Programului de targuri si misiuni economice internationale pentru anul 2017, pe sectoare economice, PPTT, in calitate reprezentat structura patronala, informeaza firmele cu privire la oportunitatea participarii acestora la targul International Batimat din acest an. Respectivul targ este aprobat de catre Ministerul Economiei, pe baza Notei de fundamentare si a Devizului estimativ depuse de catre patronat.

Pana la data de 15 martie 2017 operatorii economici care au profilul de activitate in executia tamplariei termoizolante si vitrajelor izolante si sunt interesati sa participe la actiunea promotionala propusa se pot adresa la PPTT pentru inscriere.

Pe site-ul Ministerului Economiei, Departamentul de Comert Exterior, se pot consulta:
– facilitatile oferite companiilor pentru Participarea la târguri şi expoziţii internaţionale cu finanţare de la bugetul de stat (http://dce.gov.ro/, in meniul din stanga, Programul de promovare a exportului administrat de MMACA);
– conditiile privind inscrierea operatorilor economici, conform Anexei 4 Ordin 455/16.05.2016 – Cerere de inscriere – Declaratie pe propria raspundere privind participarea la actiunile din Programul de promovarea a exportului cu finantare de bugetul statului, administrat de MMACA.