Home Stiri P3 a achiziționat peste 17 hectare de teren în apropierea parcului P3 Bucharest
P3 a achiziționat peste 17 hectare de teren în apropierea parcului P3 Bucharest

P3 a achiziționat peste 17 hectare de teren în apropierea parcului P3 Bucharest

0

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, continuă să-și extindă parcul logistic din București. Compania a achiziționat peste 17 hectare de teren lângă parcul P3 Bucharest, cu intenția de a dezvolta parcul până la 500.000 m2 în următorii doi ani. Noul teren, care face parte din cel mai mare parc logistic din Bucureşti, oferă P3 posibilitatea de a construi un depozit de până la 100.000 m2. Pop & Partners a consiliat P3 pe parcursul negocierilor pentru această achiziție.

Ca parte a strategiei de dezvoltare, P3 a achiziționat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienților, atât existenți, cât şi noi, și pentru a satisface nevoile logistice ale acestora.

“P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziție este un alt pas către realizarea strategiei noastre și consolidarea poziției noastre pe piață. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri. Plănuim să continuăm dezvoltarea parcului într-o manieră durabilă și să menținem poziția acestuia de lider, prin atenţie atât asupra creșterii, cât și a calității”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 Romania.

În acest an, P3 a devenit unul dintre primii dezvoltatori de proprietați logistice din lume care este participant activ al Compact Global al Națiunilor Unite, cea mai importantă inițiativă de responsabilitate socială din lume. Compactul, care are peste 12.000 de semnatari din 170 de țări, are ca scop să mobilizeze  o mișcare globală a companiilor dezvoltate durabil. Acesta solicită companiilor să îşi alinieze strategiile și operațiunile cu 10 principii universale privind drepturile omului, munca, mediul și combaterea corupției. De asemenea, companiile trebuie să întreprindă acțiuni strategice pentru a promova obiective mai largi ale societății, cum ar fi cele 17 Obiective ale ONU pentru dezvoltare durabilă, cu accent pe colaborare și inovare.

P3 are, în acest moment, un total de 370.000 m² în 14 depozite în parcul P3 Bucharest și alți 100.000 m² care permit dezvoltarea de noi spații. Situat la doar 13 km de centrul orașului, P3 Bucharest Park se află pe soseaua de centură a orașului, care oferă acces ușor la toate cele 6 sectoare din București, la Aeroportul Internațional Henri Coanda (22 km) și la autostrada A2. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.

Pentru mai multe informatii:

Ana-Maria Godja, The Public Advisors

Tel: +40 0733.300.75, E-mail: anamaria.godja@publicadvisors.ro

DESPRE P3 LOGISTIC PARKS

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.9 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.

P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți de o înaltă calitate pentru a le adăuga la portofoliul său în creștere. P3 nu a vândut niciodată o clădire.

Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale. Este un participant activ la Compactul Global al Națiunilor Unite privind durabilitatea.

P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Puteți găsi mai multe informații despre P3 pe website-ul nostru www.p3parks.com sau ne puteți urmări pe canalele de social media:

LinkedIn – P3 Logistic Parks

Twitter – @P3Parks

PointPark Properties a adoptat “P3” ca brand corporate în 2014 și folosește marca P3 Logistic Parks pentru a reflecta businessul principal al companiei.