Home Evenimente Parcul de afaceri Novo Park adaugă 2.377 mp la contractul semnat cu HP Inc. România
Parcul de afaceri Novo Park adaugă 2.377 mp  la contractul semnat cu HP Inc. România

Parcul de afaceri Novo Park adaugă 2.377 mp la contractul semnat cu HP Inc. România

0

Spațiile Novo Park închiriategigantului american HP totalizează 29.000 mp

București, 14iunie 2017 – Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează un nou contract de extinderea spatiului închiriat de compania HP Inc. România cu încă 2.377 mp, în corpul A.

Închirierea a 2.377 mp adiționali în corpul A al parcului Novo Park de către compania americană HP Inc România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru, început acum 15 ani. Cu 29.000 mp închiriați, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american HP. Am fost și suntem în continuare dedicați în întregime sprijinirii oricărei faze de dezvoltare a chiriașilor noștri”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Contractul cu HP Inc. pentru noul spațiu intrăîn vigoare începând cu15 iunie 2017 și este valabil până la 1 noiembrie 2024.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera.

Novo Park are un grad de ocupare de 100% și găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.

***

Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property (prin intermediul Genesis Development) în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

Novo Park_2