Home Stiri Parcul de afaceri West Gate adaugă 4000 mp la contractul semnat cu Societe Generale European Business Services
Parcul de afaceri West Gate adaugă 4000 mp la contractul semnat cu Societe Generale European Business Services

Parcul de afaceri West Gate adaugă 4000 mp la contractul semnat cu Societe Generale European Business Services

0

Spațiile West Gate închiriate companiei franceze totalizează12.700mp

București, 18 ianuarie 2016 – Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Development, semnează cea de-a cincea extindere consecutivă a companiei Societe Generale European Busines Services în două din cele cinci clădiri de birouri.

„În contextul în care se extimează o extindere de 200.000 mp a pieței de birouri în 2017, faptul că o companie de talia Societe Generale a ales să își extindă birourile într-unul din parcurile Genesis Development reprezintă un atu pentru noi și ne confirmă capacitatea de a-i deservi pe măsura așteptărilor lor”, a spus Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2017.

Societe Generale European Business Services utilizează 12.700 mp de birouri din cei 75.000mp ai West Gate, spațiile find contractate până la sfârșitul anului 2021.

„Continuăm dezvoltareaoperațiunilor noastre în România prin extinderea suprafeței birourilor cu încă 4000 mp, în cadrul parcului de afaceri West Gate, clădirile H4 și H5. Am decis să ne extindem aici, ca urmare a calității serviciilor oferite și al sprijinului primitîn fiecare etapă de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al Societe Generale European Business Services.

Societe Generale European Business Services, deținut de grupul bancar multinațional de origine franceză – Societe Generale, deservește în prezent peste 20 de ţări, în mare parte din Europa, pentru toate liniile de afaceri majore ale Societe Generale Group. Prin optimizarea proceselor de deservire a clienților şi managementul proceselor de afaceri, compania urmărește să devină un centru regional de excelență pentru Societe Generale Group.

De la înființare, Societe Generale European Business Servicesa înregistrat o creștere rapidă, având ca obiectiv să ajungă la 1.000 de angajați până în iunie 2017.

West Gate esteunuldintrecelemaimariparcuri de birouri din Bucureștidezvoltat de compania Genesis Development, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

În prezent, West Gate are un grad de ocupare de 100%, închiriat companiilor precum Accenture, Alpha Bank, Carestream, Citi, Dacia-Renault, Ericsson, Siemens, Panasonic și WNS.

***

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Development în România se ridică la peste 300 de milioane de euro.

Despre Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services a fost înființată în 2011 și este un centru de servicii pentru Societe Generale Group. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate, în diverse domenii de activitate pentru entităţile grupului din întreaga lume: finanţe/ contabilitate, achiziţii, resurse umane și IT.

***

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să-l contactaţi peȘtefanTudos, Lease Manager,

Tel: 0723 556 473;e-mail: stefan.tudos@wfmc.ro.