Home Stiri Pardoseli inovatoare cu ioni de argint încorporați
Pardoseli inovatoare cu ioni de argint încorporați

Pardoseli inovatoare cu ioni de argint încorporați

0
  • Proprietăți igienice și optice îmbunătățite cu noul strat de acoperire din poliuretan pe bază de apă
  • Agent de curățare șidegresare antistatic și antibacterian

Nivelul sporit de igienă și impactul vizual deosebit permit pardoselilor MasterTop TC 417W Clear să vină în întâmpinarea cerințelor decorative și sanitare necesare în clădiri precum spitale, școli, cantine, birouri sau centre de expoziții.

Lansate recent pe piața din Europa, aceste pardoseli îmbină într-un mod inovator proprietățile antibacteriene – confirmate de standardul ISO 22196:2011, și aderența scăzută a murdăriei, reducând necesitățile de curățare și costurile aferente. În plus, în combinație cu sistemele de pardoseli decorative de la BASF, TC 417W Clear conferă, prin adăugarea unui strat transparent de poliuretan pe bază de apă, un finisaj mat, neted, fără urme de spumare sau role, ceea ce facilitează aplicarea și rafinează din punct de vedere optic rezultatul final.

Mai mult, aceste pardoseli contribuie la îmbunătățirea calității aerului din interior, respectând standardul AgBB (emis de Comitetul pentru evaluarea impactului produselor pentru clădiri asupra sănătății, din cadrul UBA – Germania).

Pe lângă MasterTop TC 417W Clear, BASF a dezvoltat și un agent de curățare și degresare foarte concentrat, MasterTop CLN 50. Acesta este biodegradabil fără reziduuri și permite extinderea duratei de viață a pardoselilor. Noul produs este antistatic, elimină contaminările organice și anorganice și reduce dezvoltarea bacteriilor, fiind aprobat pentru utilizare și în industria alimentară.

MasterTop – alegerea eficientă pentru proiectul dumneavoastră

Sub marca MasterTop, BASF oferă un portofoliu larg de pardoseli inovatoare realizate din rășini aplicate în formă lichidă, pentru clădirile publice, spații cu destinație medicală, hoteluri și clădiri industriale. Produsele MasterTop pot fi adaptate în mod individual pentru a îndeplini criterii de performanță specifice, cerințe tehnice și estetice, precum și pentru a permite aplicarea rapidă, eficientă din punct de vedere al costurilor. Sistemele MasterTop fără solvenți se caracterizeaza prin emisii scăzute, rezistență ridicată și costuri reduse de întreținere, combinate cu o durabilitate deosebită. Tapetul pentru pereți MasterTop permite o tranziție lină între pereți și pardoseli, asigurând astfel cel mai înalt nivel de igienă și design interior integrat.

Experții Master Builders Solutions din cadrul BASF acordă o importanță deosebită activității de cercetare și dezvoltare pentru noi soluții de pardoseli și pereți durabile și cu emisii reduse. Centrul de Formare Master Builders Solutions permite ca utilizarea și avantajele produselor inovatoare să fie demonstrate clienților într-o locație centrală din Europa.

Găsiți informații suplimentare despre produsele noastre și soluțiile-sistem pe internet la adresa:  https://www.master-builders-solutions.basf.ro/ro-ro

Master Builders Solutions din cadrul BASF

Sub marca Master Builders Solutions®, BASF reunește soluțiile sale chimice avansate pentru construcții noi, întreținere, reparații și renovarea structurilor. Această marcă include aditivi pentru beton, agenți de decofrare, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, soluții de impermeabilizare, materiale de etanșare, soluții de reparare și de protecție, chituri performante, precum și pardoseli performante.

Despre departamentul Produse Chimice pentru Construcții

Departamentul Produse Chimice pentru Construcții din cadrul BASF pune la dispoziție soluții chimice avansate pentru construcțiile noi și pentru întreținerea, repararea și renovarea structurilor. Portofoliul nostru este amplu si cuprinde aditivi pentru beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme de impermeabilizare, materiale de etanșare, sisteme de reparare și protejare a betonului, sisteme de pardoseli performante, sisteme de ancorare, sisteme de control al expansiunii și soluții de protecție a lemnului.

Cei peste 5.500 de angajați ai departamentului Produse Chimice pentru Construcții formează o comunitate globală de experți. Pentru a răspunde provocărilor specifice din construcții ale clienților noștri, de la proiectare până la finalizarea proiectului, combinăm know-how-ul din mai multe domenii de expertiză și regiuni, și ne bazăm pe experiența obținută în cadrul nenumăratelor proiecte de construcții din întreaga lume. Valorificăm tehnologiile globale BASF, precum și cunoștințele noastre aprofundate privind nevoile de construcții locale, pentru a dezvolta soluții inovatoare care sporesc șansele de succes ale clienților noștri și care incurajeaza construcțiile durabile. Departamentul exploatează unități de producție și centre de vânzări în peste 50 de țări și a realizat vânzări de aproximativ 2,3 miliarde de euro în 2015.

Despre BASF

La BASF, noi creăm chimie pentru un viitor durabil. Îmbinăm succesul profesional, cu protecția mediului și responsabilitatea socială. Cei aproximativ 112,000 de angajați ai Grupului BASF contribuie la succesul clienților noștri în aproape toate domeniile și în majoritatea țărilor de pe Glob. Din portofoliul nostru fac parte cinci segmente: Produsele chimice; Produsele de îmbunătățire a performanței, Materialele și soluțiile funcționale, Soluțiile în domeniul agriculturii, precum și Petrol și gaze. În 2015 cifra de afaceri a BASF a fost de 70 miliarde EUR. Acțiunile BASF sunt cotate la bursele din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (AN). Informații suplimentare despre BASF sunt disponibile pe internet la adresa www.basf.com.