Home Stiri PeliFilip a asistat Anchor Group în procesul de fuziune a companiilor ce dețin și operează centrele comerciale București Mall și Plaza Mall
PeliFilip a asistat Anchor Group în procesul de fuziune a companiilor ce dețin și operează centrele comerciale București Mall și Plaza Mall

PeliFilip a asistat Anchor Group în procesul de fuziune a companiilor ce dețin și operează centrele comerciale București Mall și Plaza Mall

0

Casa de avocatură PeliFilip a oferit consultanță juridică grupului Anchor în proiectul de fuziune a companiilor din cadrul acestuia, care dețin și operează București Mall și Plaza Mall. Procesul a fost gândit ca o fuziune prin absorbție, în care întregul patrimoniu Plaza Mall a fost transferat către București Mall. Pașii preliminari proiectului au fost inițiați în martie 2016, fuziunea intrând în vigoare în octombrie 2016.

 „Suntem foarte încântați că am avut oportunitatea de a asista clientul nostru în acest proiect important pentru grupul Anchor în România. Dorim să mulțumim atât clientului nostru, cât și echipelor financiare și juridice pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă, care a însoțit întreaga muncă și pregătire investite în finalizarea cu succes și la timp a fuziunii”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Echipa implicată în acest proiect a fost coordonată de către Cristina Filip și a inclus în calitate de key expert și project manager pe Eliza Baias, care a lucrat împreună cu Sofia Lovin, Dragoș Ungureanu și Ruxandra Listea, specializați în drept corporatist la PeliFilip în cadrul departamentului Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții.

Fie că e vorba despre fuziuni complexe, spin-off-uri și alte reorganizări societare sau achiziții cheie, strategii de ieșire, joint venture-uri, privatizări sau tranzacţii de capital privat, avocații PeliFilip au oferit consultanță juridică uneia dintre părți în majoritatea tranzacțiilor de acest gen din România.

PeliFilip

PeliFilip este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii PeliFilip au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa PeliFilip se gasesc pe www.pelifilip.com.