Home Stiri PeliFilip a asistat Argo Group într-o tranzacție de 100 de milioane de euro – vânzarea Shopping City Sibiu către NEPI
PeliFilip a asistat Argo Group într-o tranzacție de 100 de milioane de euro – vânzarea Shopping City Sibiu către NEPI

PeliFilip a asistat Argo Group într-o tranzacție de 100 de milioane de euro – vânzarea Shopping City Sibiu către NEPI

0

PeliFilip a asistat Argo Group în vânzarea parcului comercial Shopping City Sibiu către NEPI, într-o tranzacție a cărei valoare se ridică la 100 de milioane de euro, aceasta fiind una dintre tranzacțiile de referință din România în anul 2016.

 „PeliFilip și-a făcut o tradiție din a participa la numeroase dintre cele mai mari și mai complexe proiecte din România, iar acum suntem implicați din nou într-o tranzacție de top din real estate. Importanța acestui acord este întărită de impactul pe care vânzarea Shopping City Sibiu îl are pe piață, atât la nivel local, cât și la nivel național”, afirmă Oana Bădărău, Partener și coordonator al departamentului de drept imobiliar în cadrul PeliFilip.

Am avut încredere, încă de la început, că Shopping City Sibiu va fi unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare din afara Bucureștiului, iar finalizarea acestei tranzacții cu NEPI este o confirmare a atractivității și a viabilității sale. Le mulțumim consultanților noștri de încredere, PeliFilip, pentru că au implicat toate eforturile și cunoștintele lor să încheiem această vânzare”, adaugă Dennis Selinas, CEO al Argo Group.

Echipa PeliFilip implicată în tranzacție a fost coordonată de Oana Bădărău și le-a inclus pe Gianina Găvănescu și Mihaela Ispas, Senior Associates.

Cu o suprafață totală închiriabilă de 79.100 metri pătrați, Shopping City Sibiu este cel mai mare parc comercial din România și primul și singurul centru comercial din Sibiu. A fost inaugurat în noiembrie 2006, având la momentul respectiv un hipermarket Auchan, o galerie adiacentă și un magazin Leroy Merlin, iar ulterior a fost extins, adăugându-se un hipermarket Carrefour, branduri de fashion și sport, un mare magazin de mobilă și retaileri de electrocasnice.

PeliFilip
PeliFilip este o firmă care asigură servicii juridice de înaltă calitate în avocatura de business din România cu ajutorul unei echipe care urmăreşte să stabilească standardul pe piaţă în ceea ce priveşte dinamismul, înţelegerea afacerilor clienţilor şi creativitatea soluţiilor juridice aplicate.  Specializaţi în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au o vastă experienţă în diverse domenii, precum infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, piaţă imobiliară, concurenţă, litigii, finanţări şi pieţe de capital, precum şi dreptul muncii.

Mai multe detalii despre ariile de expertiză şi echipa PeliFilip găsiţi pe site-ul  www.pelifilip.com sau accesând aplicaţia dedicată a companiei  în Appstore aici sau Google Play aici.