Home Stiri PeliFilip a oferit consultanță juridică companiei MJ Maillis România în cadrul unei tranzacții de peste 1,5 mil Euro
PeliFilip a oferit consultanță juridică companiei MJ Maillis România în cadrul unei tranzacții de peste 1,5 mil Euro

PeliFilip a oferit consultanță juridică companiei MJ Maillis România în cadrul unei tranzacții de peste 1,5 mil Euro

0

PeliFilip a oferit asistență companiei MJ Maillis România, un jucător de top în domeniul soluțiilor industriale complete de ambalare finală, în tranzacția de vânzare a unității sale de producție situate în Buftea către producătorul de mase plastice Prodplast SA. Valoarea tranzacției s-a ridicat la peste 1,5 mil Euro.

Serviciile de asistență juridică furnizate de avocații PeliFilip au inclus organizarea analizei de due diligence pentru vânzător, investigații de due diligence independente, negocieri și asistență în legătură cu toate celelalte aspecte tranzacționale. De asemenea, echipa PeliFilip a oferit consultanță în legătură cu eliberarea pachetului de garanții guvernate de legea engleză, constituite asupra proprietății, în contextul noii finanțări contractate de către cumpărător și al constituirii unor noi ipoteci.

„MJ Maillis este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună și de lungă durată. Astfel, decizia de a le fi parteneri în această tranzacție a fost una naturală, atât prin prisma proiectelor pe care le derulăm împreună de peste 5 ani, cât și prin prisma faptului că avem una dintre cele mai puternice practici de drept imobiliar din România. Le mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată”, a declarat Ioan Dumitrașcu, Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicată în acest proiect a fost coordonată de către Ioan Dumitrașcu, Partener, și a fost compusă din Mihaela Ispas, Senior Associate, Ioana Roman, Senior Associate, Mirona Apostu, Senior Associate, Dragoș Ungureanu, Associate, și Lavinia Ghencea, Associate.

PeliFilip are cea mai numeroasă echipă de avocați dedicată exclusiv tranzacțiilor din domeniul imobiliar din România, fiind clasată în Banda 1 și Categoria 1 a practicii de drept imobiliar de prestigioasele publicații Chambers & Partners și Legal 500. Echipa şi-a dobândit reputaţia prin participarea la cele mai importante tranzacţii din România din domeniul imobiliar şi are capacitatea şi experienţa necesare să acopere toate serviciile juridice adiacente tranzacţiilor imobiliare. Competența avocaților din cadrul echipei include structurarea de tranzacții complexe, de la achiziţii de proprietăți imobiliare, dezvoltarea și finanțarea proiectelor imobiliare, închiriere, parteneriate public-private în domeniul imobiliar, proiecte de infrastructură, precum și diverse probleme de reglementare legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare.

PeliFilip

PeliFilip este una dintre societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital, dar şi dreptul muncii. Pentru mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa PeliFilip vizitați www.pelifilip.com.