Home Stiri Petre Butu a fost promovat într-o funcție globală în cadrul Grupului Schneider Electric
Petre Butu a fost promovat într-o funcție globală în cadrul Grupului Schneider Electric

Petre Butu a fost promovat într-o funcție globală în cadrul Grupului Schneider Electric

0

București, 27 iunie 2016 – Petre Butu, Vicepreședintele Diviziei Partner a Schneider Electric România şi Republica Moldova, a fost numit în funcţia de Panel Builder Channel Director în cadrul Grupului Schneider Electric, preluând astfel un rol global în organizație.

Petre Butu are o experienţă de peste 20 de ani la nivel naţional şi internaţional, lucrând atât în România, cât şi în Franţa. Petre s-a alăturat companiei Schneider Electric în 1997, îndeplinind de-a lungul anilor mai multe roluri, de la vânzări, marketing, suport clienți, politici de preț, până la conducerea diviziei Partner. În noua funcție, Petre Butu este relocat în Franţa, în biroul din Grenoble, și face parte din echipa comercială a diviziei Partner Project a grupului Schneider Electric.

Mă leagă aproape două decenii de echipa Schneider Electric din România, am fost ca o familie în această perioadă și le mulțumesc colegilor pentru proiectele frumoase și momentele speciale pe care le-am împărtășit. În același timp, mă bucur că povestea mea în cadrul acestei companii continuă cu un nou rol, și mai provocator decât cele de până acum, la nivel internațional, și că pot contribui cu experiența mea operațională și cu know-how-ul dobândit până în prezent la dezvoltarea reţelei de Parteneri constructori de tablouri electrice a grupului”, a declarat Petre Butu, Panel Builder Channel Director, Schneider Electric.

Petre Butu a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica din Bucureşti, finalizându-și studiile cu un proiect de diplomă la École Supérieure d’Électricité din Paris.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 27 de miliarde de euro în anul fiscal 2015, cei peste 160.000 de angajaţi deservesc clienţi din mai mult de 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient şi sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaţionale complexe, tehnologia, soluțiile software şi serviciile noastre îmbunătăţesc modul în care clienţii noştri gestionează şi automatizează operaţiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă oraşele şi îmbogăţesc vieţile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.

www.schneider-electric.ro