Home Stiri Point Public Affairs: Punem România pe șine în cadrul ThinkTrain, pe 9 noiembrie 2017
Point Public Affairs: Punem România pe șine în cadrul ThinkTrain, pe 9 noiembrie 2017

Point Public Affairs: Punem România pe șine în cadrul ThinkTrain, pe 9 noiembrie 2017

0

Point Public Affairs anunță organizarea conferinței ThinkTrain, pe 9 noiembrie 2017, la Expirat Halele Carol din București, o dezbatere despre dezvoltarea sistemului românesc de căi ferate, prin prisma viziunilor, a voinței politice, a sincronicității și a capacităților de implementare.

ThinkTrain își propune să promoveze ideea că dezvoltarea sustenabilă a României nu poate fi concepută în afara unui sistem coerent de căi ferate adaptat realităților secolului XXI. Sistemul feroviar românesc are nevoie de o schimbare radicală a paradigmei de funcționare, fără de care România nu își poate atinge obiectivele de devoltare durabilă. Felul în care vor evolua căile ferate ține de o viziune strategică despre cum vrem să arate România modernă: competitivă, interconectată, eficientă din punct de vedere economic, actuală din punct de vedere tehnologic, centrată pe nevoile cetățeanului.

În cadrul ThinkTrain, ne dorim să provocăm schimbări de viziuni, politici și modele de business și să creăm un context interactiv de dialog între stakeholderi. Vom căuta, împreună cu invitații noștri, răspunsuri la întrebările cine / când / cum / poate oferi căilor ferate române acces la acel viitor pe care ni-l dorim cu toții.”, a declarat Liliana Munteanu, Head of Point Connections.

Speakerii care au confirmat prezența la eveniment sunt:

 • DORIN MITAN – Director Direcția de Strategie, Compania Națională de Căi Ferate
 • NINEL CERCEL – Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor
 • LUCIAN BODE – Președinte, Comisia pentru Transporturi și Infrastuctură, Camera Deputaților;
 • VASILE ȘECLĂMAN – Director, Consiliul Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar, Consiliul Concurenței
 • SORIN BOTA – Vicepreședinte, Comisia pentru Transporturi și Infrastuctură, Camera Deputaților
 • CĂTĂLIN GHERAN – Director General, Programe Europene, Infrastructură Mare, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene
 • OCTAVIAN UDRIȘTE – Președinte Onorific, Clubul Feroviar
 • MARIAN PĂUN- Președinte, Autoritatea pentru Reformă Feroviară
 • SORIN CHINDE – Director General, Grup Feroviar Român
 • IUSTIN IVĂNESCU – Associate Banker, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare;
 • IRIZA SCARLAT – Membru Comisia de Transport și Energie, Senatul României
 • BOGDAN PUSCAȘ – Președinte, Agenția Națională pentru Achiziții Publice
 • ALEXANDRU MIRONOV – Scriitor de science fiction și jurnalist
 • ANDREI VUȚĂ – Service Delivery Manager BG & RO, Kapsch
 • TATIAN DIACONU – Director General, Immochan România
 • GRAȚIAN MIHĂILESCU – Fondator UrbanizeHub
 • RUXANDRA CHIRIȚĂ – Director, Servicii de Consultanţă pentru Sectorul Public, PwC
 • CRISTIAN NEAGOE –Manager, Fundația Cărturești

Conferința se adresează stakeholderilor relevanți din domeniul căilor ferate și infrastructurii: autorități cu competențe în domeniu, comunitatea de business (companii active in domeniul căilor ferate și infrastructurii, asociații, consultanți), specialiști, lideri de opinie, reprezentanți mass-media.

Evenimentul este organizat de Point Connections, o divizie a Point Public Affairs. Partenerul principal al conferinței este Kapsch, iar partenerii evenimentului sunt: Grampet Group, Grup Feroviar Român. Conferința este organizată cu sprijinul Clubului Feroviar. Partenerii strategici sunt: Asociația Industriei Feroviare, Asociația Română a Inginerilor Consultanți, Asociația Inginerilor Feroviari din RomâniaITS România, Organizaţia Patronală de Reparat Material Rulant și Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate. Partenerii media ce susțin acest proiect sunt: Arena Construcțiilor, Jurnalul de Afaceri, Revista de Transport și Logistică, Financiarul, News24, Agenda Construcțiilor, MTCmagazin.

Evenimentul este moderat de către LILIANA MUNTEANU,  Head of Point Connections și ADELINA ȚINȚARIU, Public Affairs Consultant.

Harta Expirat Halele Carol

Despre Point Public Affairs:

Point Public Affairs este agenţia de comunicare strategică şi public affairs din GMP Group. Fondată în 2008, agenţia are în prezent trei linii de business. Point Public Affairs oferă servicii de comunicare instituţională, lobbying, comunicare strategică şi analize şi cercetări de politici publice. Point Association Management oferă asociaţiilor servicii complexe de administraţie, de reprezentare a intereselor şi de comunicare. Point Connections reuneşte părţile interesate în dezbateri şi campanii de comunicare pe subiectele fierbinţi ale momentului.

Persoană de contact: Ioana Marin, Special Projects Coordinator (ioana.marin@pointpa.ro; 0724.820.829)