Home Stiri Pompe si Grupuri de pompare pentru casa ta. Oferta Master Engineering pentru aplicatii de uz rezidential
Pompe si Grupuri de pompare pentru casa ta. Oferta Master Engineering pentru aplicatii de uz rezidential

Pompe si Grupuri de pompare pentru casa ta. Oferta Master Engineering pentru aplicatii de uz rezidential

0

Compania Master Engineering ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, furnizare de echipamente si service specializat in vederea solutionarii diverselor aplicatii de pompare fluide.

Solutiile nostre pentru rezolva cu usurinta cerinte de pompare a apei curate calde sau reci, de captare si pompare a apei uzate, de alimentare cu apa potabila a locuintelor, contracararii incendiilor si nu numai.

Printre echipamentele propuse si furnizate de compania noastra pentru uz rezidential, poti regasi:

Pompe de circulatie Grundfos – echipamente de top, cu utilizare frecventa in recircularea apei calde in sisteme de incalzire, sau a apei reci in instalatii de racire.

Pompe monobloc – deasemeni, utilizate pentru pomparea apei curate in sisteme de hidrofor sau ca parte componenta a unui grup de pompare apa.

Pompe verticale Grundfos – propuse in special pentru pompare apa de consum sau ca si componenta a unui grup de pompare hidranti, in cladiri inalte sau blocuri de locuinte, acolo unde este necesara presiunea.

Grup hidrofor – sistem compact, utilizat in aplicatii casnice, pentru consumuri mici de apa si mentinere presiune constanta in instalatie.

Pompe submersibile de put – necesare echiparii forajelor de adancime, pentru pompare de apa potabila

Grup de pompare apa potabila – sistem de pompare, complet echipat si automatizat, ce satisface cerinte de alimentare cu apa a unor cladiri de birouri, locuinte, institutii, etc. pentru mentinerea unei presiuni constante in conditii de functionare variabile, in regim automat.

Grup de pompare incendiu hidranti – statie de pompare apa de incendiu, utilizata pentru alimentarea unor instalatii de hidranti interiori sau exteriori, configurata cu doua sau mai multe pompe, orizontale sau verticale, ce functioneaza complet automat, configurata conform normelor anti-incendiu.

Grup pompare sprinklere – echipament certificat, executat conform EN 12845, echipat cu pompe de incendiu speciale si automatizare individuala pe pompa, utilizat in special pentru instalatii de stingere incendiu cu sprinklere sau drencere.

Pompe submersibile de apa uzata – pompe Grundfos de apa murdara, reziduala sau pluviala, pentru uz casnic sau rezidential, configurate cu rotor vortex sau monocanal, in functie de aplicatie.

Pompe submersibile cu tocator Grundfos – pompe tip SEG sau APG, cu sistem tocator, folosite in special pentru repomparea apei reziduale, cu incarcare de particule solide.

Statii de pompare apa uzata Grundfos – sisteme complete de captare si repompare apa uzata sau pluviala, echipate cu pompe cu tocator sau cu rotor vortex, inclusiv tablou de comanda si accesorii.

Detalii si informatii pe https://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.