Home Stiri Praktiker România, campanie de fidelizare la nivel național

Praktiker România, campanie de fidelizare la nivel național

0

Compania Praktiker România a dat startul campaniei la nivel naţional „Praktiker oferă un autoturism KIA cee’d pentru clienţii fideli”, destinată clienţilor care au card de fidelitate Praktiker BLUE sau GOLD. Campania se desfășoară în perioada 7 septembrie – 10 decembrie 2016 și reflectă dorinţa retailerului de a completa programul de fidelitate cu campanii exclusive.

Programul de fidelitate promovat de Praktiker România oferă clienţilor posibilitatea de a beneficia, în oricare magazin Praktiker, de numeroase avantaje prin cardurile de fidelitate BLUE sau GOLD. Astfel, beneficiile speciale pe care aceștia le pot obţine prin cele două tipuri de carduri, indiferent de magazinele Praktiker din care își fac cumpărăturile, sunt: Reduceri pe viaţă la cumpărături, de 5% sau chiar 10%; Oferte speciale: la fiecare promoţie există produse exclusive dedicate posesorilor de carduri Praktiker, cu reduceri de până la 20%; Acces la un cont online unde poate fi verificat statusul cardului în orice moment.

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinarit şi materiale de amenajări; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.