Home Stiri Premieră pe piața de property management: Colliers International administrează clădirea cu cel mai mare spital privat din România
Premieră pe piața de property management: Colliers International administrează clădirea cu cel mai mare spital privat din România

Premieră pe piața de property management: Colliers International administrează clădirea cu cel mai mare spital privat din România

0

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost aleasă de grupul Hili Properties să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri Art Business Center, care găzduiește cel mai mare spital privat din România. Astfel, Colliers International ajunge la un portofoliu administrat de peste 280.000 mp închiriabili și intră pe un nou segment, al spitalelor private, marcând o premieră pentru piața locală de property management.

Clădirea Art Business Center este amplasată în nordul Capitalei, pe bulevardul Nicolae Caramfil. Proiectul are o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 mp, desfășurată pe 6 etaje (P+5) și este 100% închiriat. Principalul chiriaș este Ponderas Academic Hospital, cel mai mare spital privat din România, care face parte din reţeaua de sănătate Regina Maria. Clădirea a fost preluată recent de către Hili Properties, divizia de investiţii imobiliare a grupului maltez Hili Ventures. Tranzacția marchează consolidarea pe piața locală și debutul în zona de birouri a grupului Hili Ventures, care mai deține în România 68 de restaurante McDonald’s.

„Portofoliul departamentului de Real Estate Management Services a inclus în mod constant proiecte emblematice din zona de birouri. Clădirea achiziționată în 2017 de către Hili Properties, o prezență nouă pe piață, diversifică acest portofoliu și îl extinde către segmentul medical, ceea ce reprezintă o premieră atât pentru Colliers International, cât și pentru piața locală de property management externalizat”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International oferă servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă Art Business Center, proiectele de birouri Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

***

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 15.000 specialiști care lucrează în 68 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani. Mai multe detalii despre Colliers International pe www.colliers.ro, pe Facebook si LinkedIn.

Art Business Center

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Adina Harabagiu
Associate, Marketing
Email: adina.harabagiu@colliers.com
Telefon: +40 752 845 634