Home Stiri Producătorul chinez Sany lansează pe piața europeană o nouă gamă de excavatoare
Producătorul chinez Sany lansează pe piața europeană o nouă gamă de excavatoare

Producătorul chinez Sany lansează pe piața europeană o nouă gamă de excavatoare

0

Cu ocazia târgului de utilaje și materiale de construcții Bauma, organizat în Germania în aprilie 2016, producătorul chinez Sany și-a prezentat noua sa gamă de excavatoare pe șenile concepute în special pentru piața europeană, cu normă de poluare„TierIV final”și cu greutăți variind între 21 și 50 de tone precum și mini excavatoarele SY16, SY35 si SY50 „zero tail swing”cu 5 tone. Cele mai performante modele prezentate au fost Sany SY75C și Sany SY215C, ambele fiind dotate cu sistem de control inteligent DOMCS și cu sistem hidraulic complet care asigură eficiență și durabilitate. Aceste utilaje respectă normele europene în cea ce privește emisia noxelor poluante și sunt dotate cu sistem inteligent care permite funcționarea lor cu consum de combustibil reduit.

Potrivit CEO-ului firmei Sany, Yu Hongfu, prin lansarea noilor utilaje grupul Sany dorește să devină lider depiață în Europa creând o rețea de distribuție mai întâi în Franța după care și în alte tări europene cum ar fi Anglia, Germania, Belgia, Austria, Danemarca și Finlanda.

Firma Sany și-a prezentat produsele pentru prima oară în Europa la târgul de utilaje de construcțiiIntermat de la Paris, în 2009 dar și-a dat repede seama de particularitatea pieței europene și a decis să se dezvolte mai întâi în China, unde este leader de piață de 4 ani, după care a intrat cu succes și pe piața din Statele Unite. Anul acesta revine în Europa cu o nouă strategie de dezvoltare lansând noua gamă de excavatoare fabricate în special pentru piața europeană. Directorul comercial de la Sany Franța, Nicolas Legros, prezent la târgul Bauma, a declarat că are onoarea să devină directorul comercial Sany precizând cămai întâi trebuie să facă față imaginii negative care au clienți în Europa și mai ales în Franța despre produsele „made in China” precizând că din acest motiv este important ca rețeaua de distribuitori să fie în proximitatea clienților, creând imaginea pozitivă a mărcii datorită experienței și profesionalismului.

Sany va colabora cu firme franceze specializate în repararea utilajelor de construcții cum ar fi Codumat cu sediul la Macon, firma SMD din Lyon și firma ASDTP din regiunea Haute Savoie. Pe lângă aceste partenariate, expertiza deplină a utilajelor va fi asigurată de către technicienii SANY care vor fi în proximitate clienților asigurând astfel expertiză și piesele de schimb importate din Germania în termen de 24 de ore.

În viitor, Sany intenționează să lanseze și alte utilaje de înaltă calitate în Europa și dorește să-și mențină competitivitatea datorită bunului raport calitate și preț precum și prin utilaje care funcționează cu consum de energie redus și cu sisteme inteligente integrate.