Home Amenajari Proiecte complete de design interior
Proiecte complete de design interior

Proiecte complete de design interior

0

Studio Insign este membru Design Society – Asociaţia Internaţională de Design Interior din Marea Britanie și oferă servicii complete de amenajare pentru HoReCa, office, spaţii publice și rezidenţiale, cu experienţă într-o industrie competitivă, aflată mereu în schimbare.

Birourile companiei sunt găzduite în cadrul Palatului Noblesse, o clădire monument istoric din centrul Bucureștiului, restaurată și amenajată integral de către Studio Insign. Proiectul a fost inclus pe shortlist-ul Design et al & The International Design Awards în anul 2015.

„Ne-am implicat activ în toate etapele pe care le presupune restaurarea acestei clădiri de o majoră importanţă, urmărind restaurarea stucaturilor, a tâmplăriei, designul interior și amenajarea exterioară. Managementul de proiect a inclus coordonarea tuturor activităţilor plecând de la cele asociate ingineriei de structură, ingineriei de contrucţii, meșterilor, pictorilor și a întregului personal specializat care a contribuit la aceste rezultate remarcabile”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

Novotel Bucharest City Centre

Un alt proiect de succes este amenajarea lobby-ului Novotel Bucharest City Centre. Rezultatul – un nou look implementat de echipa de design interior și arhitectură Studio Insign care a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior, în tonuri plăcute de crem și bej, puse în evidenţă cu ajutorul unor accente puternice de culoare. În continuarea lobby-ului a fost creată o zonă de lucru, confortabilă și retrasă. Proiectul a fost nominalizat printre finaliști în cadrul concursului The International Hotel and Property Awards 2016.

Pentru a reprezenta cât mai bine spaţiul au fost luate ca repere concepte ca mișcarea și lumina de ambianţă. Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate în puncte-cheie din amenajare astfel încât în orice colţ te-ai afla, ai senzaţia de confort și relaxare. Din punct de vedere cromatic, culorile calde vin în contrast cu cele câteva piese de mobilier în tonuri reci de albastru și magenta. Fiecare aspect – covorul, măsuţele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice și corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby ce invită oaspeţii acestui hotel de 4 stele la socializare.

Întregul conceptul este construit în jurul liniilor curbe și elementelor organice care plutesc și lucrează împreună perfect într-un spaţiu modern, unitar. Piesele de mobilier și de iluminat semnate de Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcic și Hee Welling, completează designul interior al acestui spaţiu într-un mod original. Un loc conceput prin funcţionalitatea lui ca spaţiu în care oamenii petrec doar câteva clipe, poate fi privit acum ca o adevarată zonă de relaxare.

Toate produsele din această amenajare au fost furnizate de către Noblesse Interiors. www.noblesseinteriors.com