Home Stiri RE/MAX continuă expansiunea pe piața locală și deschide încă trei birouri
RE/MAX continuă expansiunea pe piața locală și deschide încă trei birouri

RE/MAX continuă expansiunea pe piața locală și deschide încă trei birouri

0

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei cu încă 3 birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Vision, din Cluj-Napoca, RE/MAX Liberty Brokers, din Timișoara și RE/MAX Golden Home, din Focșani.

Franciza RE/MAX Vision a presupus o investiție inițială de aproximativ 20.000 de euro, care se va extinde, însă, până în 2019, cu scopul modernizării biroului la cel mai înalt nivel. Agenția din Cluj-Napoca este operațională de la începutul lunii februarie, iar Amalia Velican, fondatoarea acesteia, mizează pe termen lung pe dezvoltarea pieței imobiliare din Cluj.

„Am ales RE/MAX pentru oferta completă pe care o are la dispoziție, de la valorile și principiile pe care este clădit business-ul, până la comunitatea cu care relaționezi din momentul semnării francizei. Pentru mine a contat foarte mult sprijinul oferit de echipa profesionistă RE/MAX în toate etapele de dezvoltate a business-ului,  dar și libertatea de a-mi dezvolta afacerea în ritmul meu”, a declarat Amalia Velican, Broker/Owner RE/MAX Vision.

RE/MAX Liberty Brokers, unitate ce va fi operațională de la 10 aprilie în Timișoara, este deținută de Dan Sarmeș și a presupus, până în prezent, o investiție de aproximativ 9.000 de euro, care se va ridica la 15.000 de euro până la finalizarea procedurilor necesare deschiderii biroului. Conform spuselor fondatorului, a ales sistemul de franciză pentru a economisi timp și resurse, iar RE/MAX pentru a lucra cu o rețea bine poziționată pe piață.

„Unul dintre motivele pentru care am decis să investesc într-o franciză a fost economisirea de resurse la înființarea businessului, de consultanță juridica, la training și consultanță de specialitate, precum și timpul câștigat. Iar spre RE/MAX m-am îndreptat deoarece îmi oferă maximum din ceea ce aș putea primi, plus echipa de oameni de calitate din spatele sistemului”, a declarat Dan Sarmes, Broker/Owner RE/MAX Liberty Brokers.

Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al companiei a intrat și RE/MAX Golden Home, birou deschis în Focșani și deținut de Dănuț Bezea. Conform spuselor sale, atât piața imobiliară locală, cât și cea la nivel național se află pe un trend ascendent, motiv pentru care a și investit în acest domeniu. Ulterior, a ales rețeaua RE/MAX cu scopul de a câștiga satisfacție profesională și financiară, concomitent cu dezvoltarea într-un domeniu dinamic.

„RE/MAX mi-a oferit încrederea de care am avut nevoie să fac pasul spre acest tip de investiție. Așteptările pe care le am sunt îndrăznețe și orientate spre livrarea de servicii excepționale în domeniul imobiliar. Obiectivul principal este să formez o echipă de profesioniști, iar RE/MAX Golden Home să devină liderul consultanței imobiliare locale” a declarat Dănuț Bezea, Broker/Owner RE/MAX Golden Home.

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacții imobiliare, în creștere cu 50% comparativ cu 2016 și comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creștere cu cca. 30% față de anul precedent.

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 115.000 de agenți afiliați în 7000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 1.800 birouri și 20.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro.