Home Stiri RePatriot ajunge in Israel
RePatriot ajunge in Israel

RePatriot ajunge in Israel

0

Duminică, pe 22 Aprilie, la ora 14.00, RePatriot va avea o sesiune deschisă la la Institutul Cultural Roman din Tel Aviv, Bd. Shaul Hamelech nr. 8, 64733 Tel Aviv,  alături de antreprenori de succes unde se va discuta despre situația și oportunitățile de afaceri din România.  Evenimentul este  susținut de reprezentanți ai Romanian Business Leaders – proiectul RePatriot, aflați în vizită în Israel.
Obiectivele RePatriot pentru acțiunea din Israel sunt diferite față de abordarea generală din celelalte țări unde acționează. Un Israel puternic și prosper, un pilon de pace și stabilitate în regiune care să fie mereu un aliat important al României, este ceea ce își dorește RePatriot.

La evenimentul de la Institutul Cultural Român din Tel Aviv se va discuta despre:
– întărirea cooperării economice și culturale cu Israelul și importanța legăturii cu România
– oportunități de afaceri din Romania ce ar putea fi fructificate de comunitatea cu origini românești
– cum se pot fac afaceri împreună, cum se pot valorifica punctele tari și evita riscurile.
Confirmarea participării se face la office@repatriot.ro, până la 20 aprilie 2018.

Marius Bostan antreprenor, inițiatorul proiectului RePatriot: ” După două zile în care vom avea întâlniri la Ierusalim, vom vizita locurile sfinte și ne vom racorda la mediul existent vom ajunge la Tel Aviv unde ne dorim să explorăm împreună cu reprezentanți relevanți ai comunității culturale și de afaceri oportunități care să întărească legăturile dintre România și Israel.  În cazul Israel, nu discutăm de o repatriere efectivă, ci de una afectivă. Toți cei care au rădăcini sau legături în România pot contribui la acest lucru. Israel are nevoie de România și România are nevoie de Israel. Nu știm ce vremuri vor urma și de asta e bine să fim umăr la umăr pentru principiile comune pe care le împărtășim de mii de ani.  Mulțumim domnului doctor Tzvika Berkovich, ambasador al RePatriot în Israel, consul onorific al României pentru sfaturile oferite în definirea acțiunii noastre. 

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară.
Delegația anunțată pentru participarea la eveniment:
Felix Pătrășcanu – Fondator FAN Courier
Mirabela Miron – CEO Avisso
Cristian Chițu – Fondator Patiseriile Tineretului
Andra Giucă – Fondator Voss Review – Manager Comunicare – RBL si RePatriot
Emil Munteanu – Fondator PowerNet
Simona Pirtea –   Fondator al Simona Pirtea Law Office si al Partners at Law
Dragoș Nedelea –  Director Smart City Telekom Romania
Lucian Rotar –  Fondator – Nexia Consulting
Lucian Neacșu – Fondator Senator Wine
Ovidiu Miron – Fondator Avisso
Marius Bostan

Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier, membru în boardul Romanian Business Leaders și Lider RePatriot:  „Ne dorim legături cât mai bune între evreii de origine română și România. Ei sunt puntea de legătură cea mai importantă. Ne dorim să folosească know-how-ul lor și în țară, să se simtă mereu bineveniți, să exploreze oportunități de investiții și să viziteze România cât mai des.  Ca în fiecare an, oamenii de afaceri sunt așteptați la Summitul RePatriot și în 2018, când  vom merge la Alba Iulia pe 4-7 Octombrie.

Se recomandă confirmarea participării la office@repatriot.ro, până la 20 aprilie 2018.