Home Stiri ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS
ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS

ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS

0

Expoziție de echipamente, produse, tehnologii și soluții pentru facility management și servicii suport.
Conferință internațională, cursuri și Experience Area
8-10 NOIEMBRIE • ROMEXPO, BUCUREȘTI

Conceput ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este orientat către nevoile reale ale pieței, oferind o platformă de promovare atât pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii și soluții, cât și pentru beneficiarii acestora, pe plan intern și internațional.

ROFMEX scoate la rampă toata gama de servicii și de soluții necesare asigurării unui business performant în facility management și servicii suport, de la climatizare, instalații sanitare, securitate la incendii, IT, fleet management, reciclare, tehnologii de securitate, sisteme de arhivare, gestiunea documentelor și servicii pentru construcție, curățenie și amenajare peisageră până la optimizarea locurilor de muncă și la conversia imobilelor existente în clădiri verzi.

Promovare, educație și diseminare de know-how
Timp de trei zile, participanții la eveniment vor interacționa în cadrul celor cinci secțiuni componente:
1. Expoziție
2. Conferință
3. Evenimentele educaționale
4. Workshopuri
5. Experience Area: simultan showroom și program de demonstrații și vizite de documentare la clădiri reprezentative din București, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI LA ROFMEX?
Produsele și serviciile prezentate vor avea cea mai eficientă expunere către o audiență formată dintr-un public specializat, corporate facility manageri și alți decidenți care gestionează bugete de milioane de euro anual.
ROFMEX-2