Home Constructii Romstal iti spune cum sa ai o baie la patrat
Romstal iti spune cum sa ai o baie la patrat

Romstal iti spune cum sa ai o baie la patrat

0

Cubul si patratul ca elemente de design pot reprezenta un simbol al echilibrului. Din acest motiv sunt de multe ori preferate in amenajarile minimaliste, pentru ca alaturi de culori deschise creeaza senzatia unui spatiu aerisit, plin de luminozitate. Este si cazul camerei de baie unde sentimentul de ordine si spatialitate sunt esentiale pentru  a obtine confortul dorit.

Va propunem asadar cateva optiuni de amenajare a baii, in care puritatea formei geometrice devine punctul forte in crearea unei atmosfere de liniste si relaxare.

Incepem cu unul dintre cele mai frapante elemente, bateriile Eurocube de la Grohe. Seria include baterie de lavoar, baterii pentru cada, dus sau bideu. Se adreseaza mai ales clientului cosmopolit, care isi doreste produse de ultima generatie la un raport calitate pret imbatabil. Formele sunt construite pe sabloane perfect cubice si solid conturate, fara a incarca excesiv baia. Bineinteles, veti regasi integrate in aceste adevarate piese de arta, tehnologii consacrate Grohe:

  • Grohe EcoJoy pentru economisirea apei
  • Grohe SilkMove pentru o manevrare usoara
  • Grohe StarLight pentru un finisaj cromat durabil
  • Grohe QuickFix  pentru instalare facila

In plus, bateria de lavoar are montat cartus de aerator Neoperl, fabricat in Germania, de 3.8l/min, ceea ce asigura o reducere a consumului de apa cu pana la 70%, fara a reduce confortul in utilizare.

In mod evident forma atipica pentru o baterie va fi excelent pusa in valoare fie prin contrast cu un lavoar pe blat cu forme rotunjite fie pastrand in restul amenajarii tema patrata.

Pentru o baie cu linii drepte precise, un foarte bun element de constructie sunt mobilierele Fussion de la Salgar, fie ele in varianta Line sau in varianta Chrome, montate binenteles cu lavoare patrate din gama Square. Gama de mobiliere de baie Salgar Fussion a fost conceputa pe principiul construirii unei amenajari personalizate prin imbinarea modulara a unor piese cubice de dimensiuni, culori si finisaje din cele mai diverse. Sunt disponibile  variante cu 2 sau 3 sertare, montate pe pardoseala sau suspendate.

Pentru cei care isi doresc sa duca acest concept de amenajare un pas mai departe, avem o propunere la fel de inedita: seria de obiecte sanitare Memento de la Villeroy&Boch. Acelasi stil minimalist si note de lux inedit,  pe care le obtii cu un vas wc perfect patratPentru amenajari extrem de elegante, aceste vase sunt disponibile si in finisaj Glossy Black cu adevarat impresionante prin simplitatea inedita. Villeroy& Boch are o traditie de peste 265 de ani in domeniul amenajarii baii, care isi mentine pozitia de lider pe piata obiectelor ceramice prin inovatie continua in tehnologie si design. Seria de obiecte sanitare Memento devine inca o confirmare a calitatii de top care pune in valoare un concept complet avangardist.

Si binenteles ca nu puteam omite in aceasta serie de recomandari, ceea ce majoritatea dintre noi ar numi “regina baii”, mai exact cada de baie.

Cada de baie Kroner Square  va deveni elementul central al unei bai de o eleganta atemporala. Poate ca inca nu esti pregatit sa remodelezi toata baia, dar poti puncta cu o serie de accesorii de baie in acesata tema alegand elemente din seria Kroner Square.