Home Noutati5 Royal Expert Design, confectii metalice de calitate
Royal Expert Design,  confectii metalice de calitate

Royal Expert Design, confectii metalice de calitate

0

Compania RED –  Royal Expert Design a fost înfiinţată în anul 2008 şi este specializată în prelucrarea elementelor metalice şi realizarea de sisteme metalice de trasee de cabluri cu aplicabilitate în domeniul energetic, domeniul industrial cât şi în domeniul construcţiilor civile.

Toate produsele RED au la bază rapoarte de încercare şi certificate de omologare care atestă calitatea lor. Royal Expert Design deţine, printre altele, următoarele autorizaţii și certificări:

  • Certificat ISO 9001:2008 – TUV Rheinland
  • Autorizaţie de furnizor feroviar (Ministerul Transporturilor – Autoritatea Feroviară Română).
  • Furnizor cu cod NCAGE 1GF8L conform clasificării NATO (Ministerul Apărării Naţionale)
  • Furnizor de produse și servicii pentru construcţii navale și industriale (Autoritatea Navală Română).

DOMENIUL ENERGETIC

Sistemul de trasee de cablu  MECANO GREU

Oferă posibilitatea rapidă și ușoară de a construi elemente structurale metalice de susţinere pentru instalaţii electrice, mecanice și construcţii industriale în condiţii de solicitare ridicată. Asigurarea continuităţii electrice se realizează prin eclisa de continuitate electrică montată la capatul lonjeronului fiecărui subansamblu constitutiv al traseului. Realizarea unui traseu se face prin îmbinarea mai multor subansamble componente (elemente liniare, coturi orizontale, verticale, ramificaţii) cu ajutorul ecliselor de legatură și al organelor de asamblare. Sistemele nu necesită sudură la montaj. Produsele sunt confecţionate din tabla zincată cu strat de 275 gr/mp, iar la solicitare 500 gr/mp conform STAS 10128.

Sistemul de trasee de cablu  MECANO UȘOR

Ofera posibilitatea realizării traseelor deschise de cabluri în obiective industriale în condiţii de solicitare medie.  Asigurarea continuităţii electrice se realizează prin eclisa de continuitate electrică montată la capatul lonjeronului
fiecărui subansamblu constitutiv al traseului. Realizarea unui traseu se face prin îmbinarea mai multor subansamble
componente (elemente liniare, coturi orizontale, verticale, ramificaţii) cu ajutorul ecliselor de legatură și al organelor de asamblare. Sistemele nu necesită sudură la montaj. Produsele sunt confecţionate din tabla zincată cu strat de 275 gr/mp, iar la solicitare 500 gr/mp conform STAS 10128.

Sistemul de  JGHEABURI

Oferă posibilitatea realizării traseelor de cabluri închise în obiective civile și industriale. Componentele Sistemului Jgheab sunt elemente metalice cu lungimea de 3000 mm, obţinute din tablă zincată îndoită și perforată mecanic cu rol de susţinere a cablurilor electrice subţiri sau conducte de diametre mici. Componentele Derivaţii sunt elemente cu rol de modificare în plan sau în spaţiu a traseului de cabluri. Protecţia muncii este asigurată prin aplatizarea marginilor jgheaburilor. Realizarea unui traseu se face prin îmbinarea mai multor subansamble componente (elemente liniare, coturi orizontale, verticale, ramificaţii) cu ajutorul ecliselor de legatură și al organelor de asamblare. Sistemele nu necesită sudură la montaj. Produsele sunt confecţionate din tabla zincată cu strat de 275 gr/mp, iar la solicitare 500 gr/mp conform STAS 10128.

DOMENIUL INDUSTRIAL

Atenuatoare de zgomot și panouri fonoabsorbante

Atenuatoarele de zgomot sunt elemente ale instalaţiilor de ventilaţie care folosesc la atenuarea zgomotului pe baza unor efecte fizice de absorbţie, rezonanţă, interferenţă sau reflexie. Intercalate în sistemul de distribuţie a aerului, se opun transmiterii zgomotului fără a împiedica trecerea aerului. Atenuatoarele utilizate în ventilaţia generală sunt de tip lamelar, având carcasa din oţel galvanizat. Au la interior vată minerală a carei suprafaţă este acoperită cu fibră de sticlă, pentru a evita erodarea suprafeţelor la viteze mari ale aerului. Utilizarea tratamentelor fonoabsorbante presupune montarea plăcilor fonoabsorbante ce vor alcătui izolaţiile fonice care vor contribui la reducerea zgomotului aerian în cadrul spaţiului de recepţie, prin absorbţie acustică. Montarea placilor fonoabsorbante cu interspaţiu se face prin intermediul unui sistem de susţinere al acestora executat din tablă zincată.

Sisteme de rafturi pentru arhivă, depozitare și europaleţi

Suntem producători de sisteme de rafturi modulare metalice zincate sau vopsite în câmp electrostatic. Sistemele de rafturi modulare metalice îndeplinesc eficient activitatea de depozitare prin optimizarea și organizarea spaţiilor de depozitare. Aceste sisteme de stocare sunt proiectate pentru sarcini, dimensiuni și volume diferite.Rafturile sunt prevăzute cu poliţe care, în funcţie de cerinţa clientului, se pot realiza la dimensiunile solicitate. Asamblarea rafturilor modulare se face fără organe de asamblare, doar prin clipsare, fiind ușor de asamblat, putând fi utilizate inclusiv în depozitele farmaceutice , muzee sau biblioteci. Sistemele de rafturi modulare pentru paleţi oferă soluţii pentru depozitarea mărfurilor paletizate prin module ce pot fi instalate în serie pe mai multe nivele și pot fi echipate cu scări și pasarele.

 

DOMENIUL CONSTRUC}II CIVILE

Soluţii din TABLĂ EXPANDATĂ

Tabla expandată poate avea o multitudine de aplicaţii în domeniul construcţiilor, decoraţiilor, infrastructurii de drumuri și poduri cât și în zona industrială. Tabla expandată se obţine prin lungirea tablei lise, concomitent cu execuţia unor despicături (ochiuri) de aceleași forme și dimensiuni diferite. Aceste despicături (ochiuri), în funcţie de domeniile de utilizare, se pot realiza într-o gama largă de forme geometrice și dimensiuni pe mașina de expandat tablă, cu ajutorul unor cuţite tip „pieptene-modulat”, ce acţionează vertical prin presare. Suntem producător de casete pentru tavan fals din tablă expandată din oţel, aluminiu, alamă, inox sau oţel zincat la cel mai bun raport calitate preţ.

 

Soluţii din TABLĂ PERFORATĂ

Tabla perforată poate avea o multitudine de aplicaţii în domeniul construcţiilor, decoraţiilor cât și în zona industrială. Producem tablă perforată din oţel, aluminiu, inox sau oţel zincat la cel mai bun raport calitate preţ. Puteti alege din o multitudine de modele de perforaţii decorative: rotunde, pătrate, hexagonale, ovale, alungite sau cruce malteză în pas linie sau intercalat. Aplicaţii: sisteme de faţadă pentru clădiri, faţade de balcon, tavane decorative, scări și balustrade, mobilier urban și de grădină, panouri publicitare și carcase luminate, grile ornamentale, garduri, porţi și paravane, elemente de protecţie pentru mașini și utilaje, filtre și site, perforări decorative.

 

Soluţii din PROFILE METALICE

Producem o mare varietate de profile metalice cu aplicaţii în multiple domenii. Dezvoltăm soluţii alături de ingineri și arhitecţi, conform solicitărilor fiecărui proiect în parte. Avantaje: sisteme modulare, rezistenţă și flexibilitate crescută, timp foarte scurt  de montaj, eficienţă în timp.