Home Stiri Rustler România estimează afaceri de peste 2,5 milioane euro la aniversarea de 5 ani pe piața locală
Rustler România estimează afaceri de peste 2,5 milioane euro 	la aniversarea de 5 ani pe piața locală

Rustler România estimează afaceri de peste 2,5 milioane euro la aniversarea de 5 ani pe piața locală

0

București, 27 septembrie 2017 – Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, prezent de peste 80 de ani în Europa, aniversează 5 ani pe plan local și anunță afaceri în creștere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro. Creșterile companiei provin în mare parte din serviciile de Property și Facility Management oferite clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B, urmate de clienți din sectoarele logistic, industrial, retail și sectorul medical privat.

„Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerințele și normele legale din România, crearea unei echipe eficiente, creșterile de business anuale au fost principalele realizări în cei 5 ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat să administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare. Printre clienții din portofoliu se numără: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

În prima jumătate a anului curent, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 65.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 25.000 mp.

De asemenea, dezvoltarea și consolidarea echipei interne joacă un rol important în acest tip de business. „Prioritatea pentru mine ca manager este echipa internă pentru că fiecare angajat oferă valoare, fapt pentru care ne alegem colegi noi specialiști și experți, cu experiență și din domenii conexe activității noastre precum proiectare, execuție sau vânzări, tocmai din dorința de a integra atât viziunea proiectantului, cât și experiența executantului, toate privite prin prisma beneficiarului, în proiectele pe care le administrăm”, a adăugat Daniel State.

Rustler România își propune un plan investițional până în 2020 care va presupune dezvoltarea echipei, training-uri și școlarizare pentru angajați, achiziții de echipamente și investiții în certificări, dar și înființarea de noi sucursale în orașele principale ale României. „Vrem să ne consolidăm poziția în cadrul grupului, să ne concentrăm pe consolidarea proiectelor, astfel încât fundația pe care ne dezvoltăm să fie solidă și corectă.”

În ceea ce privește evoluția pieței, Daniel State consideră că „este ascendentă, piața se educă din ce în ce mai mult și mai rapid. Exigențele cresc, ceea ce ne motivează să menținem standardele calității tot mai sus. Partenerii noștri încep să înțeleagă necesitatea unor servicii de Property și Facility management calitative. Beneficiarii au început să discute și să investească în aspecte legate de mentenanța preventivă, încă din stadiul de proiectare al clădirilor, concept pe care îl aplicăm tot mai mult și în România”.

5 ani Rustler în România se concretizează prin:

  • 000m2 de clădiri administrate, ponderea fiind: 34% clădiri de birouri, 34% industrial, 32% retail;
  • 000 km rulați de echipele mobile prin acoperirea serviciilor la nivel național, cu prezență în Centrul, Vestul, Sudul, Nordul și Estul României;
  • 90 de angajați, specialiști în domeniile de activitate ale companiei

Despre Rustler

Rustler România este sucursala Rustler Group, cu o tradiție de peste 80 de ani în Real Estate pe piața din Europa, oferă o gamă largă de servicii imobiliare: de la administrare comercială, tehnică, management în construcții, evaluarea proprietăților, fiind conduși de filosofia administrării bunurilor clienților ca pe cele proprii. Grupul Rustler are o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane €, o valoare estimată de 10 miliarde € de active în administrare și peste 500 de angajați.

În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro în 2016, având in prezent o echipă de 90 de angajați. Printre serviciile oferite pe piața din România: Property Management, Facility Management, Project Management, Evaluări și auditări tehnice.

Mai multe informații găsiți pe www.rustler.ro