Home Stiri Rustler România își mărește echipa de experți cu 10%, până la 100 de angajați
Rustler România își mărește echipa de experți cu 10%, până la 100 de angajați

Rustler România își mărește echipa de experți cu 10%, până la 100 de angajați

0

Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, cu o experiență de peste 80 de ani în Europa, urmărește extinderea, la nivel local, a echipei de experți cu încă 10 facility managers, ajungând astfel până la 100 de persoane care gestionează proiecte la nivel național. Această decizie se bazează pe creșterea numărului de proprietăți din portofoliul companiei, dar și cu 40% a business-ului.

”Investiția în oameni și cunoaștere sunt cele care vor atrage și performanța. De aceea, credem în dezvoltarea sustenabilă și consolidarea echipei și suntem în cautarea permanentă a noi profesioniști. Ne dorim ca până la finalul anului să avem o echipă mai bogată cu până la 10 persoane: ingineri de mentenanță specializați în sectorul office și tehncieni calificați. Domeniul nostru este unul în care nu îți poți permite personal slab sau necalificat, de noi depinzând siguranța a sute de mii de oameni, dar și investiții de peste 800 de milionane de euro. Așadar, pentru fiecare membru nou în echipă și nu numai vom pune la dispoziție training-uri, certificări și specializări specifice pentru a crește productivitatea, eficienţa, creativitatea, spiritul inovator, asset-uri pe care să le putem transforma într-o creştere pe termen lung”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

Compania a ales să desfășoare procesul de recrutare folosind un mix de canale, de la site-uri de profil, recomandări sau cerințe specifice ale proprietarilor, dar și prin colaborări cu firmele de recrutare. ”Viitorii noștri colegi trebuie să împărtășească aceleași valori umane, să aspire la idealuri profesionale realiste, dar și îndrăznețe, noi având grijă să le oferim un climat de muncă la standarde occidentale, unde fiecare membru este apreciat și respectat la adevărata sa valoare. Ne bazăm reciproc unii pe ceilalți și ascultăm activ nevoile angajaților noștri”, a adăugat Daniel State.

Printre calificările membrilor echipei Rustler România putem enumera specialiști în domenii precum: inginerie, cu specializări în instalații pentru construcții, energetică, mecanică, sisteme de securitate, automatic, construcții civile; economie; financiar; juriști; auditori interni pentru calitate și procese; tehnicieni calificați: instalatori sanitari, electrice, sisteme de detecție și sisteme de stingere incendii, etc.

Anul acesta, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 100.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 85.000 mp.

Pentru 2018, compania vizează extinderea serviciilor la proprietățile pentru care deja oferă servicii de Property și Facility management, extinderea portofoliului prin adăugarea de noi clădiri, precum și semnarea de contracte cu clienți noi. Această extindere este planificată atât la nivelul capitalei, cât și la nivel național.

Rustler aniversează 5 ani de business în România, care se concretizează prin:

  • 500.000 m2 de clădiri administrate, ponderea fiind: 34% clădiri de birouri, 34% industrial, 32% retail;
  • 100.000 km rulați de echipele mobile prin acoperirea serviciilor la nivel național, cu prezență în Centrul, Vestul, Sudul, Nordul și Estul României;
  • până la 100 de angajați, specialiști în domeniile de activitate ale companiei

Despre Rustler

Rustler România este sucursala Rustler Group, cu o tradiție de peste 80 de ani în Real Estate pe piața din Europa, oferă o gamă largă de servicii imobiliare: de la administrare comercială, tehnică, management în construcții, evaluarea proprietăților, fiind conduși de filosofia administrării bunurilor clienților ca pe cele proprii. Grupul Rustler are o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane €, o valoare estimată de 10 miliarde € de active în administrare și peste 500 de angajați.

În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro în 2016, estimând o creștere de 40% pentru anul acesta. Printre serviciile oferite pe piața din România: Property Management, Facility Management, Project Management, Evaluări și auditări tehnice.

Portofoliul de clienți locali include companii precum: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon

Mai multe informații găsiți pe www.rustler.ro