Home Stiri S-a dat startul înscrierilor pentru The City of Green Buildings Academy 2017
S-a dat startul înscrierilor pentru The City of Green Buildings Academy 2017

S-a dat startul înscrierilor pentru The City of Green Buildings Academy 2017

0

Ajuns la cea de a treia ediție în 2017, The City of Green Buildings Academy este un proiect educațional conceput special pentru studenții și tinerii profesioniști care sunt sau vor fi implicați în industria construcțiilor. Academia se va desfășura pe perioada 17 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, iar tema acesteia, în 2017, este „Cum transformăm proiectul unei clădiri, într-un brand?”.

Proiectul vine cu o abordare diferită, care răspunde întrebării temei propuse pentru acest an,  bazându-se pe studii de caz și analiză practică, aspecte pe care studenții și tinerii profesioniști trebuie să le aprofundeze pentru a deveni experți în domeniu. Participanții pot fi studenți al oricărui ciclul de absolvire – licență, master sau doctorat, absolvenți recenți sau tineri profesioniști din orice domeniu în legătură directă sau indirectă cu industria construcțiilor sustenabile – inginerie, arhitectură, științe naturale, economie sau chiar și medicină și psihologie.

Fiecare zi a programului este divizată în două secțiuni, dimineața și după masa, separate de pauza de prânz. Fiecare secțiune constă în prezentări susținute de specialiști în domeniu, workshop-uri sau vizitarea sit-urilor, în acord cu programul, care poate fi consultat și pe website-ul organizației. Serile și zilele de weekend sunt destinate activităților sociale și culturale. Pe parcursul workshop-urilor, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor lucra împreună la un proiect real. În plus, toate cursurile și workshop-urile se vor ține în limba engleză, așadar, Academy 2017 este o oportunitate excelentă pentru ca participanții să își exerseze abilitățile de a comunica în limba engleză.

”Ediția de anul acesta vine cu plusuri față de cele două ediții trecute, nu doar datorită curricumului mai complex, ci și temei și proiectului propus, mult mai competitive. Focusul nostru nu va fi doar pe susținerea participanților de a asimila aspecte tehnice ale construirii unei clădiri sustenabile, ci vom fi focusați și pe partea comercială și de marketing, care are o contribuție semnificativă în livrarea unui proiect sustenabil. Dacă te numeri printre studenții sau tinerii profesioniști care sunt dornici să își dezvolte o carieră în domeniul construcțiilor de clădiri inovative și sustenabile, profită de această oportunitate și înscrie-te în programul nostru educațional din vara aceasta, desfășurat la Cluj Napoca. Pe lângă dezvoltarea carierei prin dobândirea de abilități și perspective noi, vei avea posibilitatea de a-ți crești rețeaua de contacte profesionale și de a te distra, toate în același timp.” Adrian Frătean, Președintele TCOGB

Cu toate că există o taxă de înscriere, participanții vor beneficia de cazare gratuită, transport gratuit în Cluj-Napoca și vor avea prânzul asigurat pe toată durata programului. Prețul complet de participare este de 199 EUR, însă cei care se vor înscrie până în data de 15 iunie, vor profita de prețul redus de 149 EUR. Pentru mai multe informații și înscriere în cadrul Academiei, vă invităm să accesați website-ul organizației.

Asociația The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizație independentă, non-profit, care își propune să devină o mișcare socială. Mai mult, contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin încurajarea inovării și sustenabilității mediului construit și întreținerii spațiilor urbane.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Marketer at TCOGB
Ioana.cimpean@tcogb.org
+40 751 923 413
www.tcogb.org

PR at TCOGB
Ruxandra.barbat@tcogb.org
+40 786 222 063
www.tcogb.org

Pentru mai multe detalii despre asociație și ediția a treia a Academiei, vă invităm să accesați: www.tcogb.org/academy-2017