Home Stiri S-a lansat LH Accelerator, program gratuit pentru dezvoltarea companiilor start-up
S-a lansat LH Accelerator, program gratuit pentru dezvoltarea companiilor start-up

S-a lansat LH Accelerator, program gratuit pentru dezvoltarea companiilor start-up

0

Începând cu luna martie 2018, s-a lansat LH Accelerator – un program global intensiv, cu o durată de 6 luni, care face legătura dintre companii start-up din domeniul construcțiilor și al materialelor de construcții cu specialiști din industrie. Programul a fost dezvoltat de către LafargeHolcim, în parteneriat cu CCCC și Sika.

Astfel, până la data de 25 martie, start-up-urile și antreprenorii din domeniu care doresc să-și dezvolte soluțiile inovatoare se pot înscrie gratuit în program. Startul activităților are loc în luna mai. Pe durata celor 6 luni, companiile acceptate vor avea acces la un mix solid de expertiză în antreprenoriat, afaceri și în domeniul tehnic din partea LafargeHolcim, CCCC și Sika, precum și a altor experți.

Totodată,companiile participante vor beneficia de:

  • Acces la cele mai bune echipamente R&D din industria construcțiilor,
  • Consiliere directă din partea a peste 150 de experți R&D ai LafargeHolcim,
  • Îndrumare din partea mai multor specialiști în diferite domenii și manageri de top care vor avea rol de mentori,
  • Conexiuni cu investitori,
  • Oportunități de afaceri potențiale cu actori importanți din industria construcțiilor,
  • Spațiu de birouri gratuit în cadrul Centrului R&D al LafargeHolcim din Lyon, Franța, primul și cel mai mare centru de cercetare din sectorul construcțiilor la nivel global.

LH Accelerator își propune să sprijine industria, prin susținerea start-up-urilor și dezvoltarea inovației, folosind experiența și expertiza marilor jucători de la nivelul întregului lanț valoric al construcțiilor. Toate acestea au scopul final de a găsi împreună soluții la probleme globale precum schimbările climatice și urbanizarea.

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați: https://www.lh-accelerator.org/

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

Centrul R&D LafargeHolcim