Home Stiri Schneider Electric prezintă la IEAS 2016 cele mai noi soluţii de management al energiei şi automatizări
Schneider Electric prezintă la IEAS 2016 cele mai noi soluţii de management al energiei şi automatizări

Schneider Electric prezintă la IEAS 2016 cele mai noi soluţii de management al energiei şi automatizări

0

București, 20 septembrie 2016 – Schneider Electric participă la cea de-a XII-a ediție a evenimentului International Electric & Automation Show (IEAS), care are loc în perioada 20-23 septembrie, la Palatul Parlamentului din București. Sub sloganul „Inovaţie la fiecare nivel”, compania va prezenta cele mai noi soluții de automatizare, alimentare şi management al energiei electrice, optimizate pentru eficienţa energetică şi siguranţa în utilizare.

„Principalul scop al soluţiilor prezentate de Schneider Electric este de a ajuta companiile şi consumatorii casnici să economisească nu numai energie, ci şi timp, beneficiind de un nivel ridicat de confort. Acest avantaj suplimentar se traduce în optimizarea procesului operaţional al companiilor şi un stil de viaţă mai sănătos pentru oameni, ceea ce sintetizează în câteva rânduri filosofia Grupului nostru”, a declarat Marius Perşinaru, Președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.

Schneider Electric urmează să prezinte în cadrul IEAS 2016 soluţii inovatoare pentru toate nivelurile unui business. Pentru lanţurile de magazine, compania propune echipamentele inteligente, flexibile şi scalabile, destinate alimentării şi controlului clădirilor de retail. Alături de produsele pentru controlul şi comanda circuitelor de iluminat cu LED, acestea duc la o combinaţie unică de eficienţă, capacitate de reglare a luminozităţii, oferind vizitatorilor o experienţă extrem de plăcută.

Compania a inclus în oferta din cadrul târgului şi soluţii de alimentare şi management al energiei pentru spitale şi centre medicale, ajutând aceste instituţii să ofere servicii medicale superioare, cu un volum optimizat de resurse.

Tot la această ediţie a IEAS, Schneider Electric propune soluţii pentru epurarea şi tratarea apelor potabile sau uzate, care aduc economii de energie de până la 30% pe întreg procesul de prelucrare a apei. Un alt tip de soluţii inteligente, prezentate clienţilor noştri la târg, sunt cele destinate aplicaţiilor de ridicare.

Compania va organiza în prima zi a târgului, marţi, 20 septembrie, între orele 13:30 şi 18:00, workshop-ul „Inovaţie la fiecare nivel şi Digitizare”, unde participanţii vor avea ocazia să afle de la specialiştii Schneider Electric detalii despre soluţiile din portofoliul companiei. Prezentarea va avea loc în Sala Nicolae Bălcescu din incinta Palatului Parlamentului.

Compania Schneider Electric va putea fi vizitată zilnic, la standul A2 din Sala Unirii.

Evenimentul IEAS este singurul eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice şi automatizări din România, având anual peste 4.000 de vizitatori specializaţi. Ediția a XII-a a acestui eveniment va începe marți, 20 septembrie, și va dura până vineri, 23 septembrie.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 27 de miliarde de euro în anul fiscal 2015, cei peste 160.000 de angajaţi deservesc clienţi din mai mult de 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient şi sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaţionale complexe, tehnologia, soluțiile software şi serviciile noastre îmbunătăţesc modul în care clienţii noştri gestionează şi automatizează operaţiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă oraşele şi îmbogăţesc vieţile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.

www.schneider-electric.ro