Home Evenimente Se lansează proiectul Fit-to-NZEB: Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB în România
Se lansează proiectul Fit-to-NZEB: Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB în România

Se lansează proiectul Fit-to-NZEB: Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB în România

0

În data de 15 septembrie 2017, în cadrul centrului de conferințe al INCD URBAN-INCERC din Sos. Pantelimon 266, București, Clusterul Pro-nZEB organizează împreună cu INCD URBAN-INCERC Conferința de lansare a proiectului H2020 Fit-to-nZEB „Scheme inovative de instruire pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB”.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate principiile de bază ale inițiativei europene Fit-to-NZEB care urmează să fie dezvoltate și implementate în România și alte țări partenere, în următoarea perioadă de aproape 2 ani.

Obiectivul principal al proiectului Fit-to-NZEB este de a furniza toate cerințele necesare pentru introducerea conținutului educațional referitor la renovarea energetică majoră a clădirilor în programele de învățământ la toate nivelurile de calificare și formare profesională din sud-estul Europei – universități, licee și școli profesionale, centre de formare profesională. Acest lucru se va realiza atât prin includerea conținutului educațional nou dezvoltat în programele existente, cât și prin dezvoltarea unor noi programe de pregătire specializate. Acest proces va fi determinat de înțelegerea naturii complexe a renovării cu diverse discipline în construcții și de necesitatea de a acorda o atenție deosebită caracterului practic al formării profesionale.

Mai multe informații despre proiect și despre stadiul dezvoltării obiectivelor propuse pot fi găsite la www.fit-to-nzeb.com.

Evenimentul se adresează reprezentanților companiilor de construcții, ai autoritățile publice, ai unităților de învățământ și centrelor de formare profesională, ai producătorilor de materiale de construcții și oricărei persoane interesate în dezvoltarea sănătoase a pieței renovării energetice a clădirilor în direcția nZEB.

Pentru a consulta programul evenimentului şi a vă înregistra participarea accesaţi pagina dedicată conferinţei:  https://www.eventleaf.com/Attendee/Attendee/EventPage?eId=D5SetxaV31bku4llw1us9g%3D%3D

steagul UEAcest proiect a primit finanțare conform acordului de grant Nr. 754059 prin Programul Horizon 2020 pentru cercetare și inovare, derulat de Uniunea Europeană