Home Stiri Servicii premium pentru clienții DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert
Servicii premium pentru clienții DAIKIN, oferite de partenerii  Home Comfort Expert

Servicii premium pentru clienții DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert

0

Ocuparea poziției de lider la nivel mondial pe piața soluțiilor de climatizare și preocuparea pentru mediul înconjurător determină compania Daikin să vină în întâmpinarea clienților cu produse din prima linie a consumului redus de energie și să inoveze în mod continuu pentru a reduce și mai mult impactul asupra mediului. Aceste soluții premium sunt oferite clienților finali prin intermediul partenerilor înscriși în programul exclusivist Home Comfort Expert, lansat în România în urmă cu 5 ani. Programul include o rețea de dealeri autorizați, care au trecut printr-o riguroasă selecție și instruire, fiind pregătiți să ofere cel mai înalt nivel de servicii în procesul de selecție, montaj și mentenanță.

Misiunea noastră este să le oferim clienților servicii de cea mai înaltă calitate. Prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert ne dorim ca, pe lângă produsele de ultimă generație, clienții Daikin să se bucure de o experiență unică de cumpărare, să testeze produsele, să obțină informații de la experți și să aleagă împreună cu aceștia soluția personalizată în funcție de nevoile lor”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – România.

De altfel, particularitatea acestui program se referă la faptul că oferă clienților mai mult decât un produs. Spre deosebire de alți dealeri autorizați, partenerii Home Comfort Expert asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere. În plus, acești parteneri se bucură de condiții speciale de garanție și de tot suportul tehnic al companiei Daikin, avantaje ce sunt resimțite și de către clienții finali.

Pentru a transmite clienților calitățile și beneficiile soluțiilor Daikin, partenerii Home Comfort Expert participă în permanență la cursuri de specializare. Familiarizat cu produsele și tehnologia de ultimă generație integrată în sistemele Daikin, personalul înalt calificat deține cele mai bune cunoștințe despre produsele noastre și poate oferi consiliere și recomandări pentru orice nevoie de climatizare.

Un alt avantaj al programului este acela că partenerii dețin pe stoc toate unitățile de aer condiționat Daikin destinate segmentului rezidențial, clienții având ocazia să vadă și să experimenteze fiecare soluție în showroom. În plus, partenerii înscriși în acest program își întâmpină clienții cu oferte personalizate, care nu sunt disponibile la alți dealeri Daikin. Ofertele pot varia de la reduceri de preț, la garanție extinsă sau servicii speciale.

În prezent, în România sunt 9 parteneri Premium înscriși în programul Home Comfort Expert, care vând exclusiv produse Daikin și peste 30 parteneri Standard, care, deși nu sunt monobrand, recomandă soluțiile Daikin și oferă servicii de cea mai bună calitate, de la consiliere și vânzare, până la instalare și mentenanță.

Despre Daikin

La nivel global, compania DAIKIN este prezentă în peste 145 de țări, având 60.800 de angajați în cele 86 de fabrici.  Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate. De altfel, Daikin a lansat în 2016 prima generație de produse pentru segmentul rezidențial care folosesc exclusiv agentul frigorific R32. Daikin VRV și Daikin Altherma sunt cele mai vândute sisteme de pompe de căldură în Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate până în prezent.

În Europa compania are aproximativ 5.500 de angajați şi 14 fabrici de producție cu sediul în Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Olanda, Italia, Turcia, Marea Britanie şi Spania.

Daikin este pe piața din România din 1994, având în prezent 30 de angajați și o rețea complexă de distribuitori, axați pe soluții comerciale, industriale și rezidențiale.

Daikin Airconditioning Central Europe – Romania
Calea Floreasca 169A, Corp B, etaj 8 Bucuresti
T: +40 (21)307 97 00
F: +40 (21)307 97 29
E: office@daikin.ro
www.daikin.ro
RO 5575204