Home Stiri Sistemele GEZE de acționare a ușilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț
Sistemele GEZE de acționare a ușilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț

Sistemele GEZE de acționare a ușilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț

0

București, 19aprilie 2017GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, a furnizat în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamț – uși glisante automate telescopice Slimdrive SLT, adaptate și construite conform traficului și construcției căilor de evacuare specifice centrelor comerciale. Proiectul beneficiază și de uși glisante GEZE Ecdrive,amortizoare TS 5000 și TS 4000, dar și de elemente pentru partițiile din sticlă GEZE Patch Fittings.

”Galeriile comerciale de pe piața locală se află într-o continuă ascensiune, iar GEZE vine în întâmpinarea acestui trend prin produse adaptate celor mai diverse cerințe de utilitate pentru diversitatea clădirilor. Pentru Shopping City Piatra Neamț am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uși glisante și amortizoare care să ofere confort și siguranță, dar și un design modern”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Cu un aspect elegant și contemporan, ușile glisante devin parte principală în proiectele arhitecturale datorită spațiului redus ocupat, dar și eficienței funcționale. Cu o înălțime de 7 centrimetri, versiunea din seria de acționări GEZE Slimdrive oferă posibilități variate de montaj și adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii. De asemenea, sistemele GEZE Ecdrive reprezintă atât o soluție rentabilă din punct de vedere economic, cât și o alegere foarte fiabilă sub aspectul funcționalității.

Uşile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT furnizează o acționare performantă, dar și o adaptabilitate perfectă chiar și în cele mai înguste fațade de sticlă, oferind un gol de trecere mai mare comparativ cu o ușă glisantă standard, în timp cefoile mobile cu cadru subţire şi elementele laterale asigură un aspect luminos şi transparent.

Cu tehnologie și software de ultimă generație, uşile glisante liniare GEZE Ecdrive reprezintă o soluție cu un raport preț – calitate excelentă pentru proiectele arhitecturale cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit și în varianta FR, fiind destinat în special echipării căilor de evacuare datorită acționării redundante și tehnologiei cu două motoare.

Amortizoarele hidraulice cu montare pe suprafață oferă multiple posibilități de reglare individuale pentru ușile glisante, asigurând un control eficient și sigur. Modelele din seria TS 4000 sunt admise pentru montarea la ușile antifoc și antifum cu două canaturi, oferind un control secvențial hidraulic integrat al închiderii și un sistem electric de blocare în poziție deschis. De asemenea, asigură protecție împotriva deteriorării deliberate și o succesiune corectă a închiderii ambelor canaturi. TS 5000, destinat ușilor cu un singur canat, asigură o aliniere clară, zăvorâre hidraulică, dar și o viteză de închidere reglabilă. Pe lângă acestea, prezintă un limitator de deschidere integrat, precum și un indicator al forței de închidere.

Soluțiile GEZE Patch Fittings,asigură transparența și design-ul necesare proiectelor comerciale printr-un sistem complet din sticlă, fără rame, cu feronerie integrată, oferind libertate deplină de configurare, dar și o estetică unitară.

GEZE România a mai furnizat sisteme de uși automate și altor centre comerciale: ParkLake Shopping Center, Veranda Mall, Sun Plaza, București Mall, Jolie Ville.

Despre GEZE

Înființatăîn 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.700 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlăinstalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro