Home Stiri Sistemele GEZE integrate în cel mai nou centru comercial, Veranda Mall
Sistemele GEZE integrate în cel mai nou centru comercial, Veranda Mall

Sistemele GEZE integrate în cel mai nou centru comercial, Veranda Mall

0

Bucureşti, 8 noiembrie 2016 – GEZE România, liderul local însisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, este prezent în cel mai nou proiect comercial din București – Veranda Mall –prin sisteme de admisie a aerului proaspăt, uși glisante automate pentru căi de evacuare și soluții de desfumare adaptate special traficului intens alcentrelor comerciale.

”În această perioadă ne concentrăm pe livrarea de soluții integrate și adaptate pentru proiecte noi precumclădiri premium de birouri, rețele de hypermarket-uri sau centre comerciale, iar Veranda Mall răspunde acestei direcții de dezvoltare.Astfel, am urmărit dotarea mall-ului cu tehnologii moderne precum sisteme de desfumare și admisie de aer proaspăt, uși glisante automate care să se integreze în designul elegant și discret al proiectului, dar mai ales să corespundă cu standardele de control și siguranță, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Specialiștii GEZE au implementat pentru siguranța și confortul clienților care trec pragul centrului comercialsisteme de admisie a aerului proaspăt: uși în două canaturi cu motoare GEZE K600 T, contraplăci electromagnetice și centrale THZ, precum și uși în două canaturi cu amortizoare GEZE TS 5000 ISM. Astfel se asigură deschiderea automată a ușilor și menținerea în poziție aacestora în caz de incendiu, dar șievacuarea fumului din zonele incendiate.

Protecția preventivă împotriva incendiilor este asigurată de soluțiile de închidere a ușilor ce au la bază amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Acestea sunt admise pentru uși antifoc și antifum cu două canaturi și permit un control secvențial al închiderii ușilor, canatul activ fiind menținut deschis „în așteptare”, până la închiderea celui pasiv.

Pentru căile de acces din parcarea centrului comercial s-au utilizat ușile glisante liniare GEZEECdrive, o soluție fiabilă ce integrează tehnologie și software de ultimă generație, necesară pentru numeroase cicluri de acționare și rezistență la uzură. Materialele de înaltă calitate și echipamentul de comandă modern garantează performanțe înalte ale produsului și fiabilitate în cele mai mici detalii.

Ventilarea corectă a centrului comercial se realizează prin sistemele de acționare cu piston GEZE E 250 NT în variantă compactă. Acestea au un domeniu mare de aplicare pentru deschiderea directă a ferestrelor și o forță de tracțiune și presiune de 750 N. În ceea ce privește evacuarea fumului și gazelor fierbinți, instalațiile GEZE RWA 100NT sunt o soluție completă ce au în componență un sistemde acționare electrică cu piston E250NT, montat pe profilul ramei și un set de console mecanice cu zăvorâre.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.700 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro.GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlăinstalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro