Home Stiri Soluţiile Schneider Electric pentru centre de date prefabricate şi micro centre de date au fost desemnate „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” de către DCS
Soluţiile Schneider Electric pentru centre de date prefabricate şi micro centre de date au fost desemnate „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” de către DCS

Soluţiile Schneider Electric pentru centre de date prefabricate şi micro centre de date au fost desemnate „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” de către DCS

0

Portofoliul de soluţii inovatoare pentru centrede date al Schneider Electric a fost recunoscutdrept un lider al industriei la Gala Premiilor DCS 2016.

Bucureşti, 29septembrie 2016 – Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări, a câștigat categoria „Produsul anului în alimentarea cu energie a centrelor de date” în cadrul Galei Premiilor DCS 2016. Portofoliul de soluții dedicate centrelor de date prefabricate și microcentre de date al companiei, recunoscut drept cel mai bun din industrie, permite o implementare rapidă și eficientă din punctul de vedere al costurilor infrastructurii în orice locație, fără a fi influențată de provocările legate de distanță, constrângeri de spațiu sau medii izolate.

Premiile DCS sunt organizate anual cu scopul de a recunoaște și recompensa performanțele designerilor, producătorilor și furnizorilor care activează în domeniul centrelor de date, categoriile competiției vizând toate ariile principale ale acestei piețe din Europa.

Suntem încântați că portofoliul nostru de soluţii pentru centre de date prefabricate și micro a primit acest premiu prestigios, care reprezintă pentru noi o susținere semnificativă pentru a ne continua investițiile în inovarea centrelor de date modulare. Mulțumirile noastre se îndreaptă către juriulPremiilor DCS, dar mai ales cătrenumeroşiiclienți și profesioniști care ne-au votat”, a declarat Matthew Baynes, Data Centre Business Development Director, Schneider Electric.

Configurațiile prefabricate Schneider Electric includ module de alimentare cu energie electrică, răcire și IT pentru a oferi o abordare flexibilă a infrastructurii centrelor de date. Componentele sunt testate în fabrică şi proiectate înainte de a fi livrate în locațiaclientului ca module gata de instalare. Printr-o instalare personalizată a acestora, clienţii pot reduce cheltuielile inițiale de capital (CapEx) și își pot actualiza capacitatea centrului de date pe măsură ce afacerea lor se dezvoltă.

În contextul unui volumtot mai mare de date provenite de la dispozitivele conectate și al Internetului Lucrurilor (Internet of Things – IoT), soluțiile Schneider Electric pentru microcentre de dateajută companiile să facă față provocărilor Big Data, precum și latenței. Acestea permit implementarea unor centre de date localizate la marginea rețelelor, cu scopul de a reduce costurile, asigurând în acelaşi timp un nivel ridicat al calității serviciilor, siguranței și flexibilității pentru aplicațiile clienților. Soluțiilesunt livrate într-o singură incintăcu software integrat de alimentare cu energie electrică, răcire și management pentru a susține un mediu sigur și autonom pentru operațiile IT.

Soluţiile Schneider Electric utilizează o arhitectură modulară standardizată pentru a reduce complexitatea şi pentru a creşte viteza implementării. Compania a publicat o listă extinsăde modele de referință, care sunt complet adaptabile la o serie largă de cerințe ale clienților. Soluțiile prefabricate pot fi instalateîn interior sau în exterior – independent sau împreună – pentru a le asigura clienților o abordare completă și scalabilă asupra centrului de date.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de soluţii Schneider Electric pentru centre de date prefabricate şi micro, puteți accesa www.schneider-electric.com.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 27 de miliarde de euro în anul fiscal 2015, cei peste 160.000 de angajaţi deservesc clienţi din mai mult de 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient şi sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaţionale complexe, tehnologia, soluțiile software şi serviciile noastre îmbunătăţesc modul în care clienţii noştri gestionează şi automatizează operaţiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă oraşele şi îmbogăţesc vieţile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.

www.schneider-electric.com