Home Stiri Specialisti in pompe si grupuri de pompare apa
Specialisti in pompe si grupuri de pompare apa

Specialisti in pompe si grupuri de pompare apa

0

Compania Master Engineering ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, furnizare de echipamente si service specializat in vederea solutionarii diverselor aplicatii de pompare fluide. Experienta in domeniu ne faciliteaza accesul la o gama larga si diversa de solutii, prin colaborari cu marci de renume in productia de pompe, Grundfos, Wilo, Lowara, Saer si nu numai. Solutiile noastre de pompare pot indeplini cu succes cerinte din domenii precum, Industrial, Rezidential, Apa uzata, Stingere incendiu, Irigatii.

  1. Pompe industriale – Solutionam aplicatii de pompare din cele mai diverse, pentru fluide diverse si conditii de speciale lucru. Pe langa pompe din inox sau grupuri de pompare apa, putem furniza si pompe din titan, pompe din plastic, pompe de presiune orizontale, pompe cu etansare moale, configurate conform cu aplicatiile.
  2. Pompe de uz casnic – Avem posibilitatea de a solutiona multiple cerinte privind pomparea apei. De la pompe de circulatie Grundfos, pompe submersibile de put Grundfos, grupuri de pompare apa, statii de pompare hidrofor – pentru pomparea apei curate, la pompe de apa uzata si statii de pompare apa uzata, echipate cu pompe cu tocator, pompe de drenaj sau pompe cu rotor vortex, inclusiv accesorii.
  3. Apa uzata – Configuram, furnizam si punem in functiune pompe de apa uzata si statii de pompare Grundfos, pentru diverse aplicatii de drenaj greu, pompare apa pluviala, pompare apa reziduala. Avem pompe submersibile cu tocator Grundfos, pompe submersibile de drenaj Grundfos, pompe submersibile mobile, pompe submersibile Grundfos cu rotor vortex, ce se pot livra individual sau montate in statii complete de pompare apa uzata.
  4. Stingere incendiu – Oferim solutii optime – calitate si pret – ce fac diferenta. Analizam proiectele si scenariile de incendiu, configuram si proiectam pompe de incendiu si grupuri de pompare incendiu hidranti. Ansamblam autohton grupuri de pompare cu pompe Grundfos, grupuri de pompare incendiu cu pompe Saer, grupuri de pompare hidranti cu pompe Speroni sau livram grupuri de pompare Grundfos, cu certificat HUNI 10779. Pentru instalatii de stingere incendiu cu sprinklere furnizam grupuri de pompare certificate EN12845.
  5. Irigatii – La noi regasiti consultanta tehnica gratuita in vederea configurarii si echiparii sistemelor de irigatii cu pompe de apa. Oferim statii de pompare cu pompe submersibile de foraj sau cu pompe de suprafata, iar pentru mobilitate oferim si motopompe. Furnizam pompe de dublu flux Grundfos tip HS, pompe autoamorsante Saer, pompe fara motor Saer pentru debite mari, grupuri de pompare cu pompe Saer si nu numai.

Detalii si informatii pe https://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.