Home Amenajari Stații de încărcare pentru mașini electrice de la Romstal
Stații de încărcare pentru mașini electrice de la Romstal

Stații de încărcare pentru mașini electrice de la Romstal

0

Romstal IMEX vine în sprijinul dezvoltării infrastucturii dedicate mașinilor electrice, oferind pentru piaţa românească soluţii de încărcare de la doi producători europeni de tradiţie din acest domeniu, atât pentru sectorul privat (garaje și locuinţe individuale) dar și pentru zonele semi-publice și publice (hoteluri, clădiri de birouri, centre comerciale, parcări).

Staţiile de încărcare oferite, ce folosesc prize la standardul de încărcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de mașini electrice de pe piaţă din acest moment, dovedindu-se a fi soluţii rapide de încărcare, fiabile și ușor de configurat. În funcţie de racordul electric disponibil în locul instalării, puterea de încărcare poate fi setată, pentru rezidenţial sau privat, între 3,5 kW (230V; 16A) și 7 kW (230V; 32A), iar pentru semi-public și public puterea poate fi între 11 kW (400V; 16A) și 22 kW (400V; 32A).

De asemenea, pentru încărcarea simultană a două autovehicule electrice există posibilitatea montării a două prize tip 2 de 11 kW sau 22 kW, în special în cazul zonelor de încărcare publice. Montajul acestor echipamente se poate face în interior direct pe peretele unui garaj, de exemplu, sau în exterior, putând fi fixate pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare. Staţiile sunt protejate de contactul cu praful și apa având carcase rezistente, construite la standardul de protecţie IP54. Intervalul temperaturii de funcţionare este de la -25°C până la 50°C, iar umiditatea relativa permisă este cuprinsă între 5% și 95%. Statusul de funcţionare și erorile sunt indicate cu LED-uri.

O reţea de staţii de încărcare este ușor de administrat

Opţional, staţiile de încărcare pentru mașini electrice pot fi comandate cu interfaţă web, software de configurare, modul RFID (identificare prin frecvenţă radio) și carduri de autentificare RFID. Aceste facilităţi permit operatorilor din domeniul semi-public și public să administreze facil o reţea de staţii de încărcare, având control asupra accesului utilizatorilor la staţii, să contorizeze energia utilizată la încărcarea mașinilor, să ofere posibilitatea rezervării staţiei de încărcare de către utilizator la o anumită oră și pentru un anumit interval de timp și, nu în ultimul rând, atunci când numărul mașinilor electrice va crește, să poată factura pentru încărcarea mașinilor.

STAŢIE DE ÎNCĂRCARE MAŞINI ELECTRICE TYPE 2 SOCKET eMH1; EVSE552 22KW 220/380V 32A

Staţia de încărcare pentru maşini electrice eMH1EVSE 552, dotată cu priză de încărcare tip 2, a fost concepută pentru utilizare în regim privat (garaje, locuinţe individuale) sau regim semi-public (hoteluri, clădiri de birouri, centre comerciale, parcări subterane, centre expoziţionale). Aceasta foloseşte prize la standardul de încărcare AC tip 2, şi a fost testată cu toate modelele de maşini electrice de pe piaţă din acest moment, inclusiv gama TESLA, dovedindu-se a fi o soluţie rapidă de încărcare, fiabilă şi uşor de configurat.

Priza se blochează în timpul procesului de încărcare, asigurând protecţia utilizatorului şi a vehiculului încărcat. Staţia de încărcare eMH1 EVSE 552 are toate accesoriile necesare pentru montajul pe perete dar poate fi montată şi pe un stâlp metalic, ce se poate comanda ca accesoriu separat.

Carcasa ce încorporează echipamentul de încărcare este fabricată din plastic ABS, vopsea email RAL 9005 şi are clasa de protecţie IP44. Configurarea se face prin intermediul interfeţei de comunicare RS485, iar statusul de funcţionare şi erorile sunt indicate cu LED-uri.

Capacitate de încărcare 22 kW
Tensiunea de intrare ca 230/380 VA
Curent de încărcare 32 A
Frecvenţa 50 Hz
Temperatura de lucru -25 ~ 50 °C
Umiditate relativă 5-95 %
Clasa de protecţie IP 44
Greutate 2,3 kg
Dimensiuni exterioare 272 x 221 x 116 mm

STAŢIE DE ÎNCĂRCARE MAŞINI ELECTRICE TYPE 2 SOCKET P30 22KW 220V/380V 32A

Staţia de încărcare pentru maşini electrice KEBA P30 b-series, dotată cu priză de încărcare tip 2, a fost concepută pentru utilizare în regim privat (ex.: garaje, locuinţe individuale) sau în regim semi-public (hoteluri, clădiri de birouri, centre comerciale, parcări subterane, centre expoziţionale). Aceasta foloseşte prize la standardul de încărcare AC tip 2, şi a fost testată cu toate modelele de maşini electrice de pe piaţă din acest moment, inclusiv gama TESLA, dovedindu-se a fi o soluţie rapidă de încărcare, fiabilă şi uşor de configurat.

În funcţie de racordul electric disponibil în locul instalării, puterea de încărcare poate fi setată, pentru utilizare în regim privat, între 3,5 kW (230V; 16A) şi 7 kW (230V; 32A) iar pentru utilizare în regim semi-public şi public puterea poate fi setată între 11 kW (400V; 16A) şi 22 kW (400V; 32A).

Priza se blochează în timpul procesului de încărcare, asigurând protecţia utilizatorului şi a vehiculului încărcat. Montajul acestor echipamente se poate face în interior, direct pe peretele unui garaj, sau în exterior, unde echipamentul se poate fixa pe stâlpi metalici, care se pot comanda ca accesorii separate. Staţiile sunt protejate de contactul cu praful şi apa, având carcase rezistente, construite la standardul de protecţie IP54. Configurarea se face prin intermediul unei interfeţe USB iar statusul de funcţionare şi erorile sunt indicate cu LED-uri.

Capacitate de încărcare 22 kW
Tensiunea de intrare ca 230/380 VA
Curent de încărcare 32 A
Frecvenţa 50 Hz
Temperatura de lucru -25 ~ 40 °C
Umiditate relativă 5-95 %
Clasa de protecţie IP 54
Greutate 5 kg
Dimensiuni exterioare 240 x 495 x 163 mm