Home Stiri “Stone Story” în showroom-ul Stona – 12 aprilie 2018
“Stone Story” în showroom-ul Stona – 12 aprilie 2018

“Stone Story” în showroom-ul Stona – 12 aprilie 2018

0

Un design deosebit începe cu naturalul. De la bugete mai mici până la bugete pentru amenajări de lux, piatra naturală poate satisface cele mai exigente idei, de asemenea poate, în fiecare zi, oferi un mediu inspira ţional acasă.

Stona a venit în ajutorul clienţilor ce îşi doresc un design distins şi durabil cu piatră naturală inaugurând un showroom în Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48. Acest spaţiu a fost conceput şi construit pentru cumpărători. În acest spaţiu orice client poate simţi ce înseamnă piatra naturală, cum îmbină aceasta tradiţionalul cu modernul, confortul cu eleganţa, coloristica cu textura deopotrivă, clientul putând lua cea mai înţeleaptă decizie.

Pe 12 aprilie a avut un eveniment în cadrul căruia le-a fost prezentată vizitatorilor #povesteapietreinaturale.

Cumpărători împreună cu arhitecţi, designeri şi jurnalişti au petrecut o seară într-un ambient primitor alături de echipa Stona i-a aşteptat pe vizitatori să le prezinte cu mare drag această adevarată galerie de marmură, granit, travertin, calcar, ardezie, onix. O seară fascinantă, încărcată cu informaţii despre acest produs care spune istoria pământului.

Acordurile melodioase de pian, vinurile atent selecționate, alături de gustările speciale au creat cadrul perfect pentru descoperirea poveştii pietrei naturale, aşa cum le place celor din echipa Stona să spună.

Invitații au fost întâmpinați cu un tur al showroom-ului  şi li s-a oferit de asemenea oportunitatea de a vedea, în realitate virtuală, cum arată cariera din Grecia, acolo unde piatra naturală este extrasă și prelucrată, înainte de a ajunge în depozitul din Prahova.

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ce deține 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări.

În prezent, compania este în expansiune continuă, având un spaţiu de expunere de peste 70.000 de mp, cu cel mai mare stoc din România, ce depăşeşte 300.000 de mp din peste 500 de modele de piatră naturală.

Showroom-ul Stona a apărut din nevoia de a aduce împreună o comunitate pasionată de piatra naturală, specialişti din domeniul arhitecturii, designului de interior şi al construcţiilor.

Descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.stona.ro.