Home Stiri Te-ai saturat sa cureti zapada, iarna de iarna? Instaleaza un sistem de degivrare!
Te-ai saturat sa cureti zapada, iarna de iarna? Instaleaza un sistem de degivrare!

Te-ai saturat sa cureti zapada, iarna de iarna? Instaleaza un sistem de degivrare!

0

În fiecare sezon de iarnă gheața și zăpada ce se acumuleaza la sol sau pe acoperiș ne dă mari bătăi de cap, poate provoca accidente și daune materiale.

Pentru a rezolva DEFINITIV aceasta problema puteți acum instala un sistem automatizat de degivrare pentru căi de acces (alei, căi de rulare, parcări, pavaje, scări exterioare, platforme de încărcare, poduri, etc.). Acesta constă în cabluri sau covorașe electrice încălzitoare instalate sub asfalt, pavele sau beton, comandate local sau la distanță prin termostate cu senzori de temperatură și umiditate, fiind invizibile dar foarte eficiente.

De asemenea comercializăm sisteme pentru topirea a gheții și zăpezii în jgheaburi și burlane cat si protecția la îngheța conductelor.

Sistemul este fabricat în Cehia de catre firma FENIX , leader-ul european în încălzire electrică, pe care îi reprezentăm în România. Ca instalator sau distribuitor beneficiați de un discount.

Pentru ofertă de preț vă rugam să ne trimiteți un e-mail la adresa office@del.ro sau să ne contactați la numerele de mai jos.

Delphi Electric vă oferă o gamă completă de sisteme de încălzire electrică, unică în Romania, precum și sisteme de producere a energiei electrice (fotovoltaice). Dezideratul nostru este independența energetică. Reprezentând numele unor mărci recunoscute pe plan european (FENIX; ATLANTIC, FLEXEL, VEITO, REC, ASOLAR, SMA, ENERGIE ), Delphi Electric vă oferă de peste 8 ani siguranța unor produse de calitate la preț de importator, garantia până la 10 ani și asistenta tehnica pre si post vanzare.

Informații utile:

*Cum contactezi Delphi?

web: www.del.ro – Nou! chat direct pe site

e-mail: office@del.ro

Telefon: 0258 811 977 / 0358 401 777

skype: delphielectric

Save

Save