Home Stiri TELUS International achiziționează compania Voxpro
TELUS International achiziționează compania Voxpro

TELUS International achiziționează compania Voxpro

0

Noul parteneriat global va consolida oferta de servicii oferite brandurilor cu creșteri rapide din domeniul tehnologiei, turistic și hotelier și al sănătății

BUCUREȘTI, 16 august 2017TELUS International, unul dintre cei mai mari furnizoride servicii BPO (business process outsourcing) la nivel global, a achiziționat compania Voxpro, specializată în soluții pentru suport clienții, asistență tehnică și operațiuni de vânzări, prezentă pe piețele din Statele Unite, Irlanda, România și Filipine.

În România, TELUS International a intrat pe piața locală în 2012, odată cu achiziționarea companiei CallPoint, care avea în București un centru de suport clienți înființat în 2007. La momentul achiziției, CallPoint avea 900 de angajați în Bulgaria și România. În prezent, TELUS International Europe reunește peste 3.500 de angajați în Romania (București și Craiova), Bulgaria (Sofia și Plovdiv) și Marea Britanie (Manchester și Cannock). De asemenea, Voxpro și-a lansat operațiunile pe piața locală la începutul acestui an, înființând un punct de lucru în București, unde are în prezent 225 de angajați.

Operând acum sub numele de „Voxpro – powered by TELUS International”, compania cu sediul central în Irlanda are o experiență vastă în sprijinirea inovației și a companiilor cu tehnologii revoluționare, ajutându-le să evolueze și să se transforme în unele dintre cele mai renumite branduri la nivel global. Datorită capabilităților sale în domeniul serviciilor de suport clienți, Voxpro oferă TELUS International un grad mai mare de diversitate și flexibilitate pentru a răspunde nevoilor companiilor inovatoare de pe piață.

Cu operațiuni în Folsom, California, și Athens, Georgia (SUA), parteneriatul va extinde prezența TELUS International în Statele Unite, oferind astfel clienților actuali și viitori o gamă mai cuprinzătoare de servicii. În plus, operațiunile solide ale Voxpro în Europa adaugă noi centre pentru livrarea de servicii în Irlanda, amplificând în același timp prezența companiei TELUS International în București și în Manila, Filipine. De asemenea, TELUS International aduce în acest parteneriat o infrastructură globală puternică, având o experiență recunoscută în inovarea serviciilor de suport clienți oferite celor mai mari branduri, pentru a susține în continuare creșterea impresionantă și succesul companiei Voxpro.

„Acesta este un parteneriat între două organizații care împărtășesc aceeași viziune concentrată pe oferirea de experiențe de brand de talie mondială pentru clienții lor”, a afirmat Jeffrey Puritt, Președinte și CEO, TELUS International. „Oferta pe care o propunem împreună se diferențiază cu adevărat pe piață, fiind concepută săsatisfacă cererile în continuă creștere ale partenerilor noștri pentru mai multe locații, structuri de suport flexibile și agile și profesioniști cu competențe multilingvistice, dedicați furnizării de servicii excelente.”

Aproximativ 2.700 de angajați Voxpro, inclusiv echipa de top management a companiei, se vor alătura familiei TELUS International, ridicând astfel numărul total deangajați la nivel global la aproape 28.000, care deservescclienți în peste 35 de limbi.

„Este o zi specială pentru noi și pentru toți partenerii noștri, pentru membrii echipei și pentru întreaga comunitate Voxpro”, a adăugat Dan Kiely, cofondator și CEO Voxpro. „Suntem nespus de mândri că am găsit un partener extraordinar în TELUS International, o companie care împărtășește același spirit antreprenorial și dorința asiduă de a redefini și revoluționa industria de outsourcing pentru a satisfacenevoileunorbranduri atât de importante. Ca parte dinfamilia TELUS International, vom continua să ne dezvoltăm cultura prosperă, punându-i pe primul loc pe membrii echipei și pe clienții noștri.”

Ambele companii au fost recunoscute recent cu o serie de distincții importante în industrie. TELUS International a fost inclusă în topul 50 al angajatorilor cu cel mai ridicat grad de implicare a angajaților din America de Nord și a fost numită Furnizorul de servicii de outsourcing al anului în cadrul Call Center Week Excellence Awards 2017. De asemenea, Voxpro a fost desemnată recent de către Deloitte, pentru al V-lea an consecutiv, una dintre companiile cu cel mai bun management din Irlanda, obținând și premiul pentru Parteneriatul Anului în Outsourcing la CCMA Awards datorită colaborărilor cu alte companii precum Airbnb.

Despre TELUS International

TELUS International este un furnizor global de servicii de outsourcing BPO și IT, cu peste 28.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, America Centrală și Asia. Înregistrând peste 200 de milioane de interacțiuni anuale prin voce, e-mail, chat, social media cu clienții săi din industrii cu creșteri rapide precum tehnologie, finanțe, fintech, gaming, turism și sănătate, TELUS International facilitează accesul la experiențe inovatoare ca rezultat al muncii de echipă, gândirii proactive și culturii organizaționale concentrate pe clienți. Compania deservește clienți în peste 35 de limbi. Ca filială globală a TELUS (TSX: T, NYSE: TU), TELUS International este susținută de către o companie lider național pe piața de telecomunicații din Canada, cu venituri anuale de peste 10 miliarde USD și un portofoliu de 12,7 milioane de clienți.Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați telusinternational.com.

Despre Voxpro

Voxpro este cel mai mare furnizor internațional de servicii de suport clienți, asistență tehnică și soluții pentru operațiunile de vânzări din Irlanda. Voxpro colaborează cu unele dintre cele mai captivante și revoluționare organizații din lume pentru a sprijini companiile prin cele mai bune experiențe oferite clienților. Compania concepe și furnizează o gamă de servicii de business pentru și în numele partenerilor acesteia, precum servicii multilingve de suport clienți și asistență tehnică, încredere și siguranță, managementul activităților de risc și fraudă, social media management, vânzări, analitice și de valorificarea informațiilor despre produse.

Întemeiată de cofondatorii Dan and Linda Kiely, Voxpro operează în prezent centre de excelență în Cork și Dublin (Irlanda), Athens (Georgia, SUA) și Folsom (California, SUA); București și Manila (Filipine). Voxpro colaborează cu parteneri care evoluează din start-up-uri tehnologice în giganți mondiali, sprijinindu-i să se dezvolte pe plan internațional și să ofere clienților experiențe excepționale la fiecare interacțiune. Pentru informații suplimentare, accesați: voxprogroup.com

Contact media:
Oana Cojocaru
icojocaru@golin.com
+40 749 259 312