Home Stiri Tendințele globale în raportare financiară și aplicarea acestora în România sunt dezbătute la „IFRS Forum”
Tendințele globale în raportare financiară și aplicarea acestora în România sunt dezbătute la „IFRS Forum”

Tendințele globale în raportare financiară și aplicarea acestora în România sunt dezbătute la „IFRS Forum”

0

București, 12 mai 2017 – BusinessMark anunță organizarea celei de-a treia ediții a evenimentului „IFRS Forum”, ce va avea loc pe 18 mai 2017 la Hotel Radisson Blu, București.

Evenimentul include două sesiuni de prezentări și dezbateri ale principalelor subiecte și standarde de raportare financiară internațională. De asemenea, specialiștii prezenți vor detalia noul standard IASB privind contractele de leasing (IFRS 16), în cadrul unui seminar ce se va desfășura după finalul conferinței.

„Reprezentanții departamentelor financiar-contabile se confruntă frecvent cu schimbări, de la cele ce țin de evoluția pieței de capital, până la modificări legislative, de audit sau resurse. Mai mult, raportarea financiară și non-financiară reprezintă o responsabilitate în plus, ce necesită o atenție sporită. În acest sens, credem că pregătirea și cunoașterea principiilor internaționale și locale reprezintă un avantaj, motiv pentru care am conceput IFRS Forum ca pe un eveniment care face legătura între abordarea teoretică și cea practică.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții prezenți se întâlnesc în cadrul conferinței cu următorii speakeri:

  • Reprezentant Direcția de Legislație și Reglementări Contabile, Ministerul Finanțelor Publice
  • ALEXANDRA BĂLAN, Manager, Servicii de Consultanță si Audit, PwC Romania
  • ELLA CHILEA, Director, Audit & Financial Advisory Services, Mazars România
  • ANDREEA ZOESCU, Audit Senior Manager, Deloitte România
  • FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars România
  • ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Audit and Accounting Advisory, PwC România
  • ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta

În cea de-a doua parte a zilei se desfășoară seminarul cu tema „Contractele de leasing” susținut de ELLA CHILEA (Director, Audit & Financial Advisory Services) și FLORIN MINEA (Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services) din cadrul Mazars România. Timp de două ore, participanții vor îmbina partea teoretică cu cea practică și vor aborda pe rând subiecte precum: noutăți în domeniu, ce nu se schimbă, criterii pentru identificarea unui contract de leasing, excepții practice pentru locatari și exemple de bune practici.

Manageri financiari, directori generali, controlleri financiari, directori economici, contabili, experți și analiști financiari, auditori, antreprenori și consultanți fiscali sunt așteptați să participe la cea de-a treia ediție a evenimentului „IFRS Forum”.

Forumul este organizat de BusinessMark alături de PwC România, MazarsRomânia, PKF Finconta și BRCC. Partenerii media ai conferinței sunt:BusinessCover, NewMoney, Ziare.com, Business24,Manager.ro, 1asig.ro, mtcmagazin, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, FEMEIINAFACERI, Finzoom,SaptamanaFinanciara, Startups.ro, Manager Express, Gazetadestiri, Legal Marketing, Administratie.ro, Vox Capital, Chalbert, PRBox, Rbeconnect, Avocatura, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, Antreprenorinromania, Debizz, MLM News, RevistaValoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Plan de afacere, Economiaonline, Global Manager, MediaRabbit

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.