Home Stiri Toshiba – noile sisteme pentru proiecte rezidențiale mari
Toshiba – noile sisteme pentru proiecte rezidențiale mari

Toshiba – noile sisteme pentru proiecte rezidențiale mari

0

Toshiba prezint, pentru prima dată pe piață din România o nouă generație de sisteme de aer condiționat pentru clădiri mari: Toshiba SMMSe. Noul sistem se bazează pe trei principii: eficiență,  excelență, experiență și este adus pe piața locală de către AHI Carrier Romania SRL.

Produsele dezvoltate sub brandurile Toshiba și Carrier au început să fie oferite clienților încă din anul 1999, an în care a avut loc fuziunea a celor două companii omonime: Toshiba Corporation si Carrier Corporation (liderul global al pieței de sisteme de încălzire, aer condiționat și soluții de refrigerare).

Noul sistem Variable Refrigerant Flow – SMMSe de la Toshiba duce confortul la un nou nivel, în contextul în care piața de aer condiționat s-a maturizat și a devenit tot mai sofisticată în ultimii ani. România reprezintă o piață semnificativă ca dimensiune în peisajul general european, motiv pentru care dorim să consolidăm prezența noastră în viitor. Din datele noastre, am observat, de asemenea, că piața locală este complexă, cu clienți exigenți, care au nevoie de produse performante. Tocmai de aceea am decis să lansăm produsul nostru reprezentativ: noile sisteme Toshiba SMMSe de aer condiționat„, a declarat Bogdan Cazacu, Romania Office Manager AHI Carrier.

Datorită tipului unic de motor Toshiba DC Twin Rotary ALL Inverter și a utilizării unei game vaste de tehnologii, sistemul are o eficiență mai mare de 7.00 pentru toate modelele, certificata EUROVENT, un laborator independent de certificare a ratingurilor de performanță a sistemelor de aer condiționat și refrigerare în conformitate cu standardele europene și internaționale.